Lue keskustelun säännöt.
Kiwi-hedelmä pilaantui hetkessä
11.11.2025 |
Näin teki.
Oliko syynä se että käytin kikkavitosta eli raa-an Kiwin kypsyttäminen tai pehmentäminen Kiehuvassa vedessä muutama minuutti ?
Kiwi pehmeni ja oli ihan normi näköistä leikattuna leivän päällä ennenkuin laitoin siihen jodioitua pöytäsuolaa ja sitruunaa.
Suolaa ja sitruunaa käytän aina mutta koskaan ei ole tuota värjäytymistä tullut 5 minuutin sisään Kiwin kuorimisesta ja leikkaamisesta.
Muilla kokemuksia noin nopeasta "pilaantumisesta" ?
Omituista oli kyllä myös se että myös sisällä oleva siemen halkesi todella helposti kun pyöräytin veitsellä Kiwin halki
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Taisi olla avokado.