Kokemuksia Sahramista?
Ostin tänään sellaista. Miten imeytyy/vaikuttaa parhaiten? Sekoitanko kuumaan vai kylmään maitoon?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Miksi sitä pitäisi maitoon sekoittaa, ja miten sen pitäisi vaikuttaa? Sehän on mauste, jolla voit maustaa vaikka mitä ruokia ja leivonnaisia.
Tiedän kyllä että vehnäpullaan ja broileriin muun muassa mutta Sahrami on pirun kallista ja ostin sitä yhden gramman pikkupullollisen 5€ 60 senttiä Cittarista. Sahramin pitäisi parantaa mielialaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi sitä pitäisi maitoon sekoittaa, ja miten sen pitäisi vaikuttaa? Sehän on mauste, jolla voit maustaa vaikka mitä ruokia ja leivonnaisia.
Tiedän kyllä että vehnäpullaan ja broileriin muun muassa mutta Sahrami on pirun kallista ja ostin sitä yhden gramman pikkupullollisen 5€ 60 senttiä Cittarista. Sahramin pitäisi parantaa mielialaa.
Niin että meneekö sen mieltäkohottava vaikutus hukkaan jossain lämpötilassa?
Sahrami on tosiaan hyvin kallista. Huonot laadut maksavat siinä 7 tonnia kilo ja se paras italialainen sahrami maksaakin sitten jo 25 tuhatta euroa kilolta. Käytän esim. risottoon sahramia.
Miksi sitä pitäisi maitoon sekoittaa, ja miten sen pitäisi vaikuttaa? Sehän on mauste, jolla voit maustaa vaikka mitä ruokia ja leivonnaisia.