Miksi pasta pitää jättää osittain raa'aksi?
Pihvin ymmärrän, mutta hampaissa narskuva pasta on ihan suoraan sanottuna pahaa, vaikka ohjeissa kehotetaan jättämään puolikypsäksi.
Kommentit (6)
Tämä on niitä ns. absoluuttisia totuuksia siitä, millaista ruokaa ihmisten "pitäisi" tehdä. Vähän niin kuin se, mihin järjestykseen leikkele ja juusto pitää laittaa voileivälle.
Kun tekee ruokaa vain itselleen (ja perheelleen), kannattaa tehdä sellaista, kuin itse (ja perhe) tykkää syödä.
Jos tekee ruokaa ihmisille, joiden makumieltymyksiä ei tunne, on suotavaa noudattaa valmistusohjeita tarkemmin.
Keitän aina pehmeäksi, makaroni maistuu silloin paremmalta kuten kaikki vehnästä tehty.
Vierailija kirjoitti:
al dente, eli hampaille
pastan syöminen on pyhä toimitus, ei mikään halpa suihinotto
Voisi tosiaan olla hampaille, että kokee syövänsä ja tulee kylläiseksi vähemmästä määrästä. Vatsa ei siitä vähäisestä raakuudesta valita.
Vierailija kirjoitti:
al dente, eli hampaille
pastan syöminen on pyhä toimitus, ei mikään halpa suihinotto
Mitä "seksi" tähän kuuluu? Vai tarkoitatko että joskus ruoka on vain energian tankkaamista
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
al dente, eli hampaille
pastan syöminen on pyhä toimitus, ei mikään halpa suihinotto
Voisi tosiaan olla hampaille, että kokee syövänsä ja tulee kylläiseksi vähemmästä määrästä. Vatsa ei siitä vähäisestä raakuudesta valita.
Ei kun kyse on purutuntumasta. Al dente ei murene hampaissa eikä myöskään mene alas purematta.
Ei kehoteta.