Valmiit ja helposti lämmitettävät riisipuurot ja mannapuurot ovat etenkin vanhempien ihmisten suosiossa, sanoo K-kauppias 😄😂
Onhan se puuro mikrossa todella vaikea valmistaa joo 🤦🏻
Kommentit (196)
Puurokattila on yksi ikävimpiä tiskattavia. Eikä mummot osaa puuroa mikrossa valmistaa. Tässä tapauksessa valmispuuron suosio ei yllätä yhtään.
Et siis ymmärtänyt, mitä kauppias sanoi, ap. Eikä ymmärtänyt kommentoija numero 1 sen paremmin.
Onhan tosiaan ihan eri asia lämmitää joku puuroannos mikrossa kuin kasata lautaselle vettä ja puurohiutaleita ja lämmittää se mikrossa.
Aloittajalle tietty itselleen hella + kattila on liian vaikeaa tekniikkaa.
Manna- ja riisipuuro vaatii about 10-20min. kypsennystä jos itse tekee alusta,asti.
Riisipuuroa saa keittää aika kauan mikrossa.
Vierailija kirjoitti:
Onhan tosiaan ihan eri asia lämmitää joku puuroannos mikrossa kuin kasata lautaselle vettä ja puurohiutaleita ja lämmittää se mikrossa.
Aloittajalle tietty itselleen hella + kattila on liian vaikeaa tekniikkaa.
Miten sinä keität riisipuuroa mikrossa?
Ymmärrän hyvin. Tuolla tavalla saa sopivan kokoisen annoksen ilman, että tarvitsee koko kattilallista alkaa itselle keitellä.
Jotain riisipuuroa kun on vähän kurja keittää vain yhtä annosta ja silti siinä kestää pitkään, että puuro on valmista.
Kylmänä noi on parempia. Eihän vispipuuroa edes kuulu lämmittää.
Vierailija kirjoitti:
Miten riisipuuroa tehdään mikrossa ?
Ymmärrän kyllä miksi moni yksinasuva ostaa valmiin riisipuuron mireummin kun alkaa tekemään yhtä annosta kun valmistus kestää tunnin ja maito palaa herkästi pohjaan.
Et osaa googlettaa?
Vierailija kirjoitti:
Puurokattila on yksi ikävimpiä tiskattavia. Eikä mummot osaa puuroa mikrossa valmistaa. Tässä tapauksessa valmispuuron suosio ei yllätä yhtään.
Mummot ei osaa. Ok.
89-vuotias äitini keittää riisipuuronsa kattilassa. Hän käyttää pohjaanpalamatonta Kiehu-maitoa, mutt alkaa olla siinä ja siinä onko se enää turvallista, kun muisti pätkii ja toinen silmä on sokea.
Vierailija kirjoitti:
Riisipuuroa saa keittää aika kauan mikrossa.
ja mihin vanhoilla akoilla on kiire?
Vierailija kirjoitti:
Puurokattila on yksi ikävimpiä tiskattavia. Eikä mummot osaa puuroa mikrossa valmistaa. Tässä tapauksessa valmispuuron suosio ei yllätä yhtään.
Alapeukuttajille tiedoksi: valmistaminen ja lämmittäminen on 2 eri asiaa. Mummo osaa lämmittää valmispuuron mikrossa mutta ei valmistaa sitä raaka-aineista mikrossa. Ymmärrättekö?
Vierailija kirjoitti:
Onhan tosiaan ihan eri asia lämmitää joku puuroannos mikrossa kuin kasata lautaselle vettä ja puurohiutaleita ja lämmittää se mikrossa.
Aloittajalle tietty itselleen hella + kattila on liian vaikeaa tekniikkaa.
Uuvatille on näköjään äiti tehnyt aina puurot, kun ei ole ymmärrystä kuinka manna- tai riisipuuro tehdään.
Niin, ja mitä sitten? Kaupoissa myydään paljon valmiita eineksiä puurojen lisäksi joita ostaa ihan kaiken ikäiset. Ei ne muodot ja lihapullatkaan kovin vaikea ole valmistaa, mutta silti ap vetelet niitä lätty turvoksissa. Taitaa pilkka osua omaan nilkkaan.
Vierailija kirjoitti:
89-vuotias äitini keittää riisipuuronsa kattilassa. Hän käyttää pohjaanpalamatonta Kiehu-maitoa, mutt alkaa olla siinä ja siinä onko se enää turvallista, kun muisti pätkii ja toinen silmä on sokea.
Ja itse muka käy kaupasta ostamassa valmispuuroa?
Vierailija kirjoitti:
Mummot 100v
ei pysty tekareilla tai ilman syömään muuta.
Papat ei oo syöny mitää kolmeenkymmeneen vuoteen. Multaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten riisipuuroa tehdään mikrossa ?
Ymmärrän kyllä miksi moni yksinasuva ostaa valmiin riisipuuron mireummin kun alkaa tekemään yhtä annosta kun valmistus kestää tunnin ja maito palaa herkästi pohjaan.
Et osaa googlettaa?
Saatana tuohon reseptiin tulee 8 dl maitoa.
Vierailija kirjoitti:
Miten riisipuuroa tehdään mikrossa ?
Ymmärrän kyllä miksi moni yksinasuva ostaa valmiin riisipuuron mireummin kun alkaa tekemään yhtä annosta kun valmistus kestää tunnin ja maito palaa herkästi pohjaan.
Riisihiutaleista saa tehtyä riisipuuron mikrossa.
Miten riisipuuroa tehdään mikrossa ?
Ymmärrän kyllä miksi moni yksinasuva ostaa valmiin riisipuuron mireummin kun alkaa tekemään yhtä annosta kun valmistus kestää tunnin ja maito palaa herkästi pohjaan.