Ravintolat tekevät aina kiusauksista parempaa kuin mitä itse tekee
Mikä on lounasravintoloiden salaisuus? Minä kun teen kiusausta niin siitä tulee mautonta.
Erityisesti broitskukiusaus on paikallisella lounasketjulla superhyvää ja mättään sitä aina lautasen täyteen sekä haen santsinkin vielä
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Kerma, suola, curry.
Kävi vielä mielessä että perunat on tuoreperunaa, ei pakastettua. Jos pakastetut itse sulattaisi ensin ja kuivaisi hieman niin ei tulisi niin vetistä mössöä.
Perunat on oikeita perunoita eikä pakastesuikaleita ja kerma on kuohukermaa.
Vierailija kirjoitti:
Kerma, suola, curry.
Ei suinkaan, vaan keinoaromit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerma, suola, curry.
Ei suinkaan, vaan keinoaromit.
Ja ne aromit saavat nälän lisääntymään ja himoamaan lisää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerma, suola, curry.
Kävi vielä mielessä että perunat on tuoreperunaa, ei pakastettua. Jos pakastetut itse sulattaisi ensin ja kuivaisi hieman niin ei tulisi niin vetistä mössöä.
Lounaspaikoissa ei ole tuoretta nähtykään.
En ole huomannut. Ei vissiin koulun ruokalaa lasketa lounaspaikaksi. Siellä ainakin kiusauksessa se etuliitteen ainesosa etsii toistaan, oli sitten kinkkua, kebabia tai broiskua. Kotona tehnyt kiusaukset ovat parempia, vaikken ole kummoinen ruoanlaittaja. Jos teet ohjeen mukaan, laita lihaa/kalaa enemmän, suolaa enemmän ja pidä uunissa tunnin sijaan puolitoista.
Kannattaa kokeilla oikeita perunoita niiden pakastesuikaleiden sijaan.
Itse kokeilin. Makuero oli huimaava. Pikku vaiva kuoria ja pilkkoa Perunat.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa kokeilla oikeita perunoita niiden pakastesuikaleiden sijaan.
Itse kokeilin. Makuero oli huimaava. Pikku vaiva kuoria ja pilkkoa Perunat.
Ja Kuohukerma. Ei mitään Ruokakermoja.
Niihin laitetaan reilusti suolaa, voita ja kermaa. Näin se vaan on.
Vierailija kirjoitti:
Niihin laitetaan reilusti suolaa, voita ja kermaa. Näin se vaan on.
Ei laiteta lounaspaikoissa aitoja aineita.
Lounaspaikoissa käytetään mausteseosta jossa on mm. arominvahventeita, kermaa ei ainakaan kiusauksissa käytetä vaan maitojauheen kaltaisesta pulverista tehdään se "kerma".
Lounasravintoloissa on yleensä tarjolla isoissa cateringfirmoissa tehtyjä kiusauksia, jotka on takuulla tehty valmiisiin perunasuikaleisiin. Nuo ovat niitä samoja kiusauksia, joita myydään isojen marketien palvelutiskeissä kilohintaan. Ei nykyisissä lounasravintoloissa ole edes sellaisia kokkeja, joilla olisi aikaa tehdä buffetin lounasruokia, he tekevät korkeintaan a la carte -annoksia. Jos olisi kokki, joka ennättäisi tehdä myös lounasruoat, hänen palkkaansa menisi niin paljon rahaa, että buffetin peruslounas maksaisi vähintään 20 euroa, jos edes tuo summa riittäisikään.
Kerma, suola, curry.