Kinkkukiusaus - kerman määrä?
Jos laitat kilon perunaa ja sipulia, paljonko kermaa?
Monessa ohjeessa sanotaan jopa 5dl. Mikä on pienin kermamäärä, jolla toimii?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Varmaankin yksi purkki eli 2-2,5 desiä.
Laittaisin tuon määrän siihen normaaliin pakasteperuna-sipulisekoitukseen, mutta eikö siinä ole reilusti alle kilo?
Miksi sitä kermaa pitäisi ylipäätään laittaa, kun kovaarasvaa tulee aivan liikaa ruuasta, kun kinkku on jo rasvaista. Verisuonet nykyään jo kolmikymppisillä tukossa.
Itse laitan kasvislientä tai vesimaitoa ja loraus oliiviöljyä.
Tietysti juhlaruuat ovat erikseen silloin kerman kanssa voi lotrata, kun niitä syödään harvoin.
Ei ihme jos kansa lihoo, kun jopa arkiruokiin käytetään kermaa, vaikka osa raaka-aineista rasvaista sianlihaa (kinkku) .
Varmaankin yksi purkki eli 2-2,5 desiä.