Miksei mistään pizzerioista saa oikeaa jauhelihapizzaa vaan jotain pastakastiketta ja juustoa
Isoja jauhelihaklönttejä, ruskistettua sipulia, tuoretta tomaattia. Ja kyllä, teen pizzan itse mutta joskus olisi kiva ostaa valmiina. Ei ole tullut vastaan missään.
Kommentit (8)
Niistä kaupan isoista pakastepizzoista etenkin pannupizzoista voi helposti tehdä vähän paremmin version lisäämällä niihin haluamiaan täytteitä, juustoa ja mausteita. Kun pizzan leikkaa 8 osaan, niin isoakaan pizzaa ei ole pakko yrittää syödä yhdellä kertaa vaan sen mukaan mikä tuntuu sopivalta määrältä. Pakastepizza kannattaa paistaa uunin keskiosassa leivinpaperin ja ritilän päällä. Kiertoilmauunissa riittää noin 200 asteen lämpötila.
Kotipizzan Lihamestari, siinä on tavaraa. Tai no edellisestä on aikaa jo 2-3 vuotta, olisiko tuo muuttunut.
Tuo aloittajan kuvailema pizza on valitettavan tavallista nykypizzerioissa, tavallinen tomaattimurska, halvinta sellaista, ja vähän juustovalmistetta, ei mausteita, ei suolaa, ei makua.
Kotipizzasta saa jauhelihapizzan ja sitten niillä on se joku roast'n beef-täyte tms joka on myös jauhelijaa
Jos haluaa pizzaa, ei siihen luulisi jauhelihan kuuluvan.
Dillinger