Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pizzatietäjät!

Vierailija
25.09.2025 |

Mulla on toimiva pizzapohjaresepti ja teen sen yleensä  jääkaappiin odottamaan n. vuorokausi ennen tarvetta.

Mutta nyt meille on tulossa lisää porukkaa pizzabakkanaaleihin.

Se määrä taikinaa ei mahdu millään jääkaappiin

Joskus aikaisemmin tein taikinan ämpäriin ja pidin peitettynä terassilla, mutta nyt kun on luvattu jopa +16 astetta, niin säilyykö taikina hyvänä silti?

Onko teillä kokemusta taikinan säilytyslämpötiloista?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptiä saa säädettyä kyllä. Jos se on lämpimämmässä, niin hiivan määrää voi vähentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla