Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on edullisin muoto juustolle jota haluaa käyttää pelkästään leivän päälle?

Vierailija
21.09.2025 |

Sulateviipaleet? Joku könttijuusto? Valmiiksi leikatut?

Onko joku tehnyt matikkaa tähän liittyen?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se arki juusto könttä. Tais olla 1,25kg. Abouttia rallaa 6 euroa.

Vierailija
2/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se arki juusto könttä. Tais olla 1,25kg. Abouttia rallaa 6 euroa.

arki juusto könttä? Ei ihme, että käytät ilmaisua abouttia rallaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iso pala saattaa homehtua, jos kulutus on pientä. Vaikka juuston home ei vaarallista olekaan niin makua se ei paranna.

Sulatejuustoviipaleet on varmasti paras valinta tuossa tilanteessa.

Vierailija
4/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa opetella vertailemaan kilohintoja, ei sitä mitä hintalapussa lukee. Ja tuo Arkijuusto palana on tosianan 5,88 €/kg.

Vierailija
5/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punalaputettu pakastettuna

Vierailija
6/6 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Punalaputettu pakastettuna

Itse käytän tätä! Aina haukkana yhdeksän jälkeen punalappupakastejuuston luona

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän kuusi