Mikä on edullisin muoto juustolle jota haluaa käyttää pelkästään leivän päälle?
Sulateviipaleet? Joku könttijuusto? Valmiiksi leikatut?
Onko joku tehnyt matikkaa tähän liittyen?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Se arki juusto könttä. Tais olla 1,25kg. Abouttia rallaa 6 euroa.
arki juusto könttä? Ei ihme, että käytät ilmaisua abouttia rallaa.
Iso pala saattaa homehtua, jos kulutus on pientä. Vaikka juuston home ei vaarallista olekaan niin makua se ei paranna.
Sulatejuustoviipaleet on varmasti paras valinta tuossa tilanteessa.
Kannattaa opetella vertailemaan kilohintoja, ei sitä mitä hintalapussa lukee. Ja tuo Arkijuusto palana on tosianan 5,88 €/kg.
Vierailija kirjoitti:
Punalaputettu pakastettuna
Itse käytän tätä! Aina haukkana yhdeksän jälkeen punalappupakastejuuston luona
Se arki juusto könttä. Tais olla 1,25kg. Abouttia rallaa 6 euroa.