Miksi kahviloissa?
Jos tilaa teen, ja vedenkeittimessä ei ole valmiiksi kuumaa vettä, niin kahvilatyöntekijä täyttää vedenkeittimen täyteen, ja laittaa lämpenemään? Tällöin teetä joutuu odottamaan sen reilu 5 minuuttia, kun jos työntekijä laittaisi keittimeen reilun kupillisen, se tulisi ehkä minuutissa.
Kommentit (9)
Ehkä siitä keittiminen sisällöstä on tarkoitus riittää muillekin kuin sinulle? Ei se vesi nimittäin heti jäähdy.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä siitä keittiminen sisällöstä on tarkoitus riittää muillekin kuin sinulle? Ei se vesi nimittäin heti jäähdy.
Just joo, taas tuota että aloituksen kirjoittaja ei osaa yhtään mitään
Ehkä asiakkaalle halutaan luoda mielikuva, että vesi niin sanotusti tehdään häntä varten, eikä käytetä seissyttä vettä.
kyse siis enemmän mielikuvasta.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä siitä keittiminen sisällöstä on tarkoitus riittää muillekin kuin sinulle? Ei se vesi nimittäin heti jäähdy.
Silloin voisi täyttää sen heti sen jälkeen kun yksi kupillinen on tullut ja laittaa kuumenemaan. Toki jos on jonossa useampi teen juoja, niin ymmärrän, mutta kun usein on suunnilleen tyhjässä kahvilassa.
Mene sellaiseen kahvilaan, jossa on joko kuumavesiautomaatit, jonkin sortin espressokeittimien kuumavesihanat (huono vaihtoehto) tai erilliset teenhaudutuslaitteet.
Pussitee ja kiehuvan kuuma vesi eivät ihan täytä teen kriteerejä.
Vierailija kirjoitti:
Mene sellaiseen kahvilaan, jossa on joko kuumavesiautomaatit, jonkin sortin espressokeittimien kuumavesihanat (huono vaihtoehto) tai erilliset teenhaudutuslaitteet.
Pussitee ja kiehuvan kuuma vesi eivät ihan täytä teen kriteerejä.
Yleensä käyn kahvilassa jonkun ihmisen kanssa enkä yksin ole päättämässä minne mennään.
koneet ei kestä vajaatäytöllä.
Nimi kokemusta on, keittimenhajoittaj
Aloin täyttää täyteen eipä ole enää hajonnut