Tänään taloyhtiön saunavuoro ja tekisi mieli kokeilla kiuasmakkaraa
Eli mitenkäs on, tykkääköhän seuraava kyttyrää slerban tuoksusta?
Kommentit (20)
Ihan siinä ja tässä että tykkääkö seuraava.
Mutta anteeksi saa helpommin kuin luvan...
Mitä se niille seuraaville kuuluu?
Ei tykkää. Naapurin hikivegaani löysentää vannettaan pään ympärillään kun saa löylyissä kunnon hatsit sinun rakkaudella lämmittämästä HK:n bleusta. Muista kaataa vähän olutta kiukaalle niin tulee leipäistä tuoksua.
Niin. Aloituksen ainoa pointti lienee kuitenkin oli vain päästä kirjoittamaan sana slerba ja hihitellä sille sitten itsekseen.
Vierailija kirjoitti:
Mitä se niille seuraaville kuuluu?
Kyllä se yhteissaunassa kuuluu. Eihän tommonen makkara mitenkään hyvältä tuoksu. Kaikkien mielestä.
Hyvä idea. Taidan kypsentää lohimedaljongit tänään saunavuorollani.
Kokeile vaan,mutta ei tuu onnistumaan.
Ei niistä mitään hajua jää, jos ovat tiukasti foliossa ja alla umpinainen vuoka. Siitä vaan. Veikkaan, että enemän haisee, jos jengi käy juuri ennen saunaa röökillä ja tulee sinne hönkimään. Vrt. ihmiset, jotka astuvat pysäkiltä bussiin.
Se on kielletty. Et voi paistaa mitään kiukaalla.
Tuleeko kuitenkin parempia jos ei käytä astias vaan laittaa foliot suoraan kiville?
Vierailija kirjoitti:
Se on kielletty. Et voi paistaa mitään kiukaalla.
Höpöhöpö. Kuka sitä kieltää? Jos joku valittaa susta niin sanot vasn että et syö makkaraa etkä tiedä koko asiasta mitään.
Ihmisistä on tullut käsittämättömän itsekkäitä. Jos haluaa käyttää kiuasta ruuan valmistukseen, niin se tehdään omalla kiukaalla.
Alumiinipussiin ne makkarat, mielellään ohuita, tyyliin Bratwursti tai Krakovan makkara.
Perään sipulia, sinappia ja olutta pussiin loraus. Pussin suu kiinni. Koko komeus tarpeeksi isossa teräskauhassa kiukaalle, jossa saa olla koko löylyvuoron ajan.
anna kun arvaan: kysessä on vuokralainen 70- 80 luvun betonikuutiossa, ei omaa mökkiä ja haluaa siksi änkeä makkarat yhtiön kiukaalle.
Vierailija kirjoitti:
Alumiinipussiin ne makkarat, mielellään ohuita, tyyliin Bratwursti tai Krakovan makkara.
Perään sipulia, sinappia ja olutta pussiin loraus. Pussin suu kiinni. Koko komeus tarpeeksi isossa teräskauhassa kiukaalle, jossa saa olla koko löylyvuoron ajan.
https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/opa-lumo-1-5-l-vesikauha?id=100…
joku tuon tapainen on paras kiuaspannu, koska kiinteä kahva, joka ei keiku niinkuin joissain makkarapannuissa
Vierailija kirjoitti:
Mitä se niille seuraaville kuuluu?
Ei se kuulukkaaan, mutta haista voi.
Silakkapihvit vaan suoraan kiville, hyvää tulee.
Ajattelin kääriä pekoniin ja sitten folioon.