Teettekö tällaisia mössöjä ruoaksi?
Minä en koskaan.
Kommentit (5)
Tuo mössö on kyllä niin hirveän kuulostakin että en. Joskus nistipataa kermalorauksella, se ehkä pahin mössö meillä.
Siis tuohan on ihan perusresepti paitetulle riisille. Joskus teen kun jää riisiä yli.
En koskaan syö edes kotona edellisen päivän riisiä. Keitän itse ja senverran mikä tulee syötyä samana päivänä. Tuollaista mössöä mitä kuvassa on, en suuhuni laittaisi. Mitähän kaikkia säilytykemiaa on niissä muovipusseissa ja varsinkin bakteerikanta lisääntyy ilmiömäisen nopeasti muovipussissa. Vartissa valmistan tuoreista aineista aterian ilman yhtäkään valmistuotetta.
Samantapaista, mutta paistan pakastequornia ja pakastewokkivihanneksia, lisään keitetyn täysjyväriisin ja yleensä jonkin valmis pad thai-kastikkeen. Hyvää helppoa proteiinipitoista kasvisruokaa eikä näytä vastenmieliseltä mössöltä.
🤮
Valmisriisiä!?