Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi räiskyy pannulla

Vierailija
08.09.2025 |

Ikää on minulla jo puolen vuosisataa joten kokkausta on kertynyt "jo jonkin verran". Ärsyttää kun nykyisin tehdään niin ruokotonta tuotetta. Nyt olen tehnyt vertailua mikä ero on eri voi merkeillä.

Ostin Valion voita, arlan voita ja ålands mejer voita. Voitte arvata, valio räiskyy ihan hirveästi ja kaksi muuta ei. 

Onko joku huomannut saman? Kuukletin vähän tästä aiheesta ja siellä tuli ingmanilta hyvä vastaus mitä on voinut tapahtua valmistuksessa. En osta ikinä enää Valion voita. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse huomasin kesällä saman ja oli kyllä omituista, ei edes muurikassa kunnolla ruskistunut kun vaan räiskyi. Onko tekovaiheessa joku menny pieleen? En kyllä enää osta meillekään kun parempiakin on. 

Vierailija
2/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vesi yleensä räiskyy kuumalla pannulla. Vedellä jatkettua valion voita? OMG 🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu ei ole ollut tarpeeksi kuiva, silloin räiskyy kaikki!

Vierailija
4/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmäketjussa häiriö, jäätynyt tuote. Reklamaatio kaupalle.

Vierailija
5/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pannu ei ole ollut tarpeeksi kuiva, silloin räiskyy kaikki!

niin ja liian kuuma pannu!

Vierailija
6/6 |
08.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsojamme mukaan Valion puolen kilon normaalisuolainen voi roiskuu voimakkaasti, kun sitä laittaa kuumalle pannulle. Näin ei kuulemma tapahdu samoja aineita sisältävällä Ingmanin voilla. Katsojamme epäilee, että Valio on lisännyt voihin vettä tai jotain muuta perinteiseen voihin kuulumatonta lisäainetta.

Valiolta kerrotaan, että voihin ei ole lisätty mitään lisäaineita. Raaka-aineet ja tuotantoprosessit ovat samat kuin Ingmanilla, eikä voin roiskumista ole heillä havaittu.

Ingman keksii asiaan oman teoriansa:

- Tämä johtuu johtuu varmaan tuotantoprosessista eli siitä miten hyvin rasvaan lisättävä suola, joka lisätään siihen liuoksena, on emulgoitunut eli liuennut siihen rasvaan  https://yle.fi/aihe/a/20-29139