Laitatko muussiin margariinia voita vai öljyä?
Kommentit (21)
Miksi pitäisi laittaa edes suolaa?
Suosittelen että mummon muusia ja perunamuusijauheita valmistavat, tekevät kaksi versiota: voilla ja toinen rypsillä. Ja ei liikaa öljyjä. Sydänterveellisiä vaihtoehtoja.
Voita kaikessa ruuan laitossa, paitsi rasvakeittimessä öljyä.
Joskus kun teen muussin sekoitan lopuksi kananmunan , vasta kun muussa lautasella niin laitan margariinisilmän.
En tee enää muussia. Taannoin laitoin voita.
Pussimuussiin ei tarvi laittaa mitään.
Muusiin ei tule mitään noista, vaan muusi tehdään luomukulutusmaitoon. Siinä se.
Mitä ihmeen järkeä tehdä veteen ja laittaa sitten jotain rasvaa? Haloo.
Vierailija kirjoitti:
Muusiin ei tule mitään noista, vaan muusi tehdään luomukulutusmaitoon. Siinä se.
Mitä ihmeen järkeä tehdä veteen ja laittaa sitten jotain rasvaa? Haloo.
Sopii laktoosivammaisille paremmin.
Laktoosivammaiset kun ei tiedä miten korjata suolisto ja mitä voi oikeasti käyttää vaikka ei lukisi laktoositon...
Voita tietysti. Mascarponella tulee myös hyvää.
Perunaa, suolaa ja maitoa, muuta ei tarvitse.