Hain Hankkijalta 25 kilon säkin merisuolaa
Maksoi jotain 16 euroa.
Avasin ja ihan samaa suolaa kuin kaupassa pikkupakkauksissakin. Suolat on nyt sitten seuraavaksi 10-20 vuodeksi säilöntään.
Kommentit (10)
siinä vaan saattaa olla kiviä seassa, hammaslääkärikäyntejä luvassa.
Suola onkin niin kallista muuten.
Suola muuten vetää ilmankosteutta ja makuja itseensä. Parin vuoden päästä sulla on sellaista ihanan naheaa ja vähän huoneen makuista suolaa 😋
Mitä meinaat säilöä? Kokonaisen norsun?
Vierailija kirjoitti:
Mitä meinaat säilöä? Kokonaisen norsun?
Kaipa sen voin kertoakin. Olen jauhenmetsästäjä ja aion tänä syksynä suolata kokonaisen jauhen, riittääpä jauhenlihaa joksikin aikaa. Suolatun jauhenlihan pesu on sitä paitsi helpompaa kuin vaikka pakastetun.
muista ryöpätä jauheliha ennen käyttöä
Vierailija kirjoitti:
muista ryöpätä jauheliha ennen käyttöä
Ei jauhelihaa tarvitse ryöpätä. Jauhenliha sen sijaan täytyy pestä ennen valmistusta. Jauhenjauhelihasta täytyy tietää onko pesty ennen jauhamista. Jos ei niin täytyy pestä se jauhenjauheliha, se vain on vähän sotkuista touhua.
Voi sitä talven varallekin ostaa. Jos vaikka rappusille muodostuu luistinrata niin suola sulattaa jäätä.
Vierailija kirjoitti:
Mitä meinaat säilöä? Kokonaisen norsun?
Sitä laitetaan kuivheinän sekaan. Siksi hankkija
Ei se ole merisuolaa vaan vuorisuolaa. Paskasta ja kivejä seassa.
Miksi Hankkijalta? Täällä sitä saa paikallisesta K-Marketissa. Hintaa en muista, jotain tuota luokkaa se on. Onhan se vähän karkeampaa, mutta keittiökäytössä on suolamylly.