Vieläkö sinäkin pervoilet tofun kanssa?
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/tofupervoilu-puhuttaa-kysyim…
Mites Riikan "Tofupervoilut"? Pervoiletko sinäkin tofun kanssa?!
-Huolestunut persuÄiJJä48
Kommentit (16)
Just tänään söin tofua. Hitto vie, että nyt on pervo fiilis.
Käyttääkö persut tofua jotenkin runkkauksen yhteydessä vai miten tämä niinkuin ilmenee?
Vierailija kirjoitti:
Miten sen kanssa pervoillaan?
Tarkkaa ohjetta ei persut antanut, mutta eiköhän sen ajattelu jo lasketa pervoiluks.
En tiedä mitä persut sillä tofulla tekevät, mutta se on olennainen osa itä-aasialaista ruokaa, josta muutenkin tykkään, niin tulee syötyä aika usein.
Kysyin tästä tofupervoilusta teineiltäni, kun kampanjointi oli kuumimmillaan, mutta surkean vähän on kuulemma tofua kouluruoassa. Ei siitä varmaan mitään värinöitä saa.
Mitä pers-ukkelit oikein tekevät tofulla? Ei ruualla saa leikkiä.
Tursotan sitä peppuun ja sen jälkeen heitän riebalat 😛
Tofu on hyvää mutta voin hyvin kuvitella että kouluissa sitä ei osata maustaa ja paistaa rapeaksi. Ei kukaan tykkää tofusta sellaisenaan. Eikä sellaista kannata lapsille tarjota vaikka kuinka kuvittelee pelastavansa maailman.
Vierailija kirjoitti:
täällä on ainakin ihan täys tofugeddon :( sittarista ja prismasta oli melkein kaikki tofut loppu, lidlistä ei saa enää sitä lidlin tofua
Onko ne ollu siellä sellasessa punasessa takahuoneessa helmiverhojen takana, ja oven vieressä kyltti k-18?
Ostan palikan, pakastan sen ja kun tarvitsen sitä, laitan sen painon alle lautaselle sulamaan. Pakastaminen tiivistää rakennetta. Kun tofu on sulanut, kuivaan sen pyyhkeellä, pilkon paloiksi ja marinoin nammmmmmmmm miten milloinkin. Ja paistan kuumassa öljyssä pinnasta rapeaksi.
Tofu eli papujuusto on erinomainen proteiininlähde. Hemmetin paljon ekologisempi ja maukkaampi kuin joku sianperseestä lohkottu läskinen kimpale, joka kuulemma muistuttaa erittäin paljon ihmisen perseestä lohkottua kimpaletta. Näin ovat ihmisen lihaa maistaneet kertoneet: maku on kuin sianlihassa, samoin kypsentämisen aikana tuleva tuoksu. Ja kyllä sen usea palomieskin tietää, miltä ihminen kypsyessään tuoksahtaa.
Tofu on todella hyvää. Marinoi, paloittele ja KUIVAA hyvin marinoinnin jälkeen, Paista pannulla rapeaksi. Njam. Voit lisätä wokkiin, nuudelien lisukkeeksi, kastikkeeseen. Meillä pervoillaan viikottain! :D
Vierailija kirjoitti:
Ostan palikan, pakastan sen ja kun tarvitsen sitä, laitan sen painon alle lautaselle sulamaan. Pakastaminen tiivistää rakennetta. Kun tofu on sulanut, kuivaan sen pyyhkeellä, pilkon paloiksi ja marinoin nammmmmmmmm miten milloinkin. Ja paistan kuumassa öljyssä pinnasta rapeaksi.
Tofu eli papujuusto on erinomainen proteiininlähde. Hemmetin paljon ekologisempi ja maukkaampi kuin joku sianperseestä lohkottu läskinen kimpale, joka kuulemma muistuttaa erittäin paljon ihmisen perseestä lohkottua kimpaletta. Näin ovat ihmisen lihaa maistaneet kertoneet: maku on kuin sianlihassa, samoin kypsentämisen aikana tuleva tuoksu. Ja kyllä sen usea palomieskin tietää, miltä ihminen kypsyessään tuoksahtaa.
Sika on kakkoslaadun lihaa. Kelpaa lihakastikkeisiin yms mutta pihvinä onneton. Naudan sisäfileestä ne kunnon pihvit tehdään. Ja pitää olla sisältä punainen. Just söin entrikoottia ja kyllä se on paras liha maailmassa
Olen useamman kerran laittanut tofua ja yrittänyt tykätä siiä. En enää yritä. En tykkää. Loppui ne kokeilut!
Ostin tuota lähi-itäkaupasta ysärillä. Aina maha kipeä sen jälkeen.
Nykyiset tofut kaupasta eivät saa aikaan samaa, mutta mautontahan se on. Maustamista ei jaksa, kun sen pitäisi olla varmaan viikko marinadissa, että maistuisi joltain.
Pervoilen melonien kanssa.
https://www.hs.fi/pkseutu/art-2000011434505.html