Lue keskustelun säännöt.
Kumpi maistuu paremmalle? Roquefort vai Gorgonzola?
16.08.2025 |
Itse kallistun Roquefortin puolelle, Gorgonzola on hieman wt.
Lampaan raakamaidosta tehty juusto rökittää aina lehmänmaitojuuston,
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Kirjaimellisesti makuasia.
Makuasia, sanoi Halli, kun muniaan nuoli.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Italialaiset juustot ovat suomalisille tutumpia matkailun ansiosta. Siksi parmesaani ja Gorgonzolakin tunnetaan. Ranskalaiset juustot ovat suomalaiselle rahvaalle tuntemattomampia.
Eka, G oli vielä jotenkin liian pehmeää
Voittajaksi kirii maalisuoralla turvan mitalla musta hevonen: Coop blue cheese!
Kirjaimellisesti makuasia.