Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpi maistuu paremmalle? Roquefort vai Gorgonzola?

Vierailija
16.08.2025 |

Itse kallistun Roquefortin puolelle, Gorgonzola on hieman wt.

Lampaan raakamaidosta tehty juusto rökittää aina lehmänmaitojuuston,

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjaimellisesti makuasia.

Vierailija
2/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirjaimellisesti makuasia.

Makuasia, sanoi Halli, kun muniaan nuoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialaiset juustot  ovat suomalisille tutumpia matkailun ansiosta. Siksi parmesaani ja Gorgonzolakin tunnetaan. Ranskalaiset juustot ovat suomalaiselle rahvaalle tuntemattomampia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierailija
4/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat liian tuhteja

Vierailija
5/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eka, G oli vielä jotenkin liian pehmeää

Vierailija
6/6 |
16.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voittajaksi kirii maalisuoralla turvan mitalla musta hevonen: Coop blue cheese!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi seitsemän