Miksi valmisruoat on täynnä säilöntä ja lisäaineita?
Eihän jonkun kinkkukiusauksen valmistamiseen tarvita oikeasti säilöntäainetta.
Kommentit (14)
Mitä suuremmaks joku yritys kasvaa sitä enemmän voiton havittelu myös nousee, sen takia ne on kuraa koska voitot maksimoidaan, mikä on sinällää ihan ymmärrettävää bisneksen kannalta. Ne on täynnä aineita koska ne ei oo oikeet ruokaa. Oikee ruoka pilaantuu, ne ei pilaannu aineiden takii ni niitä voi roikottaa hyllyissä, taas, voiton takia
Klaus Schwab ja EU:n Eliitti käyttää näitä hallitakseen kanssa. Donald Trump on vuosia yrittänyt varoittaa ja taistella tätä vastaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Klaus Schwab ja EU:n Eliitti käyttää näitä hallitakseen kanssa. Donald Trump on vuosia yrittänyt varoittaa ja taistella tätä vastaan.
Pitää paikkansa, puhumattakaan WEF:n ajamasta köyhdyttämisen agendasta. Trump on ainoa maiden johtajista joka sanoi suoraan WEF:n olevan täysin tarpeeton organisaation.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Oletko valmis maksamaan ruoasta 50% enemmän? Ilman säilöntäaineita, joita esiintyy luonnossa, ruoat pilaantuvat nopeammin eli syntyy enemmän ruokahävikkiä.
Vierailija kirjoitti:
Klaus Schwab ja EU:n Eliitti käyttää näitä hallitakseen kanssa. Donald Trump on vuosia yrittänyt varoittaa ja taistella tätä vastaan.
Se Donald Trump, joka elää mäkkärin purilaisilla ja kevytcokiksella?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Oletko valmis maksamaan ruoasta 50% enemmän? Ilman säilöntäaineita, joita esiintyy luonnossa, ruoat pilaantuvat nopeammin eli syntyy enemmän ruokahävikkiä.
Mitä ruokia siis tarkoitat? Eihän normaalit ruoka-aineet (lihat, maidot, kasvikset jne) vaadi säilöntäaineita.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Oletko valmis maksamaan ruoasta 50% enemmän? Ilman säilöntäaineita, joita esiintyy luonnossa, ruoat pilaantuvat nopeammin eli syntyy enemmän ruokahävikkiä.Mitä ruokia siis tarkoitat? Eihän normaalit ruoka-aineet (lihat, maidot, kasvikset jne) vaadi säilöntäaineita.
Ap
Hän varmaan tarkoittaa niitä valmisruokia, joista sä tän aloituksen teit.
Suomalaisissa eineksissä ei ole lainkaan säilöntäaineita, jos ei suolaa ja sokeria lasketa säilöntäaineiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Mukaisena kinuskikastikkeen viimeinen myynti päivä.
Onko vuosia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.
Kuinka kauan niitä sitten on tarkoitus säilytellä? Ihmettelenpä vaan.
Ap
Mukaisena kinuskikastikkeen viimeinen myynti päivä.
Onko vuosia.
Lukaisepa
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisissa eineksissä ei ole lainkaan säilöntäaineita, jos ei suolaa ja sokeria lasketa säilöntäaineiksi.
Kinkkukiusauksessa esim on.
Peruna, laktoositon kuohukerma, kinkku 13 % [sianliha (kinkku, Suomi), vesi, säilöntäaine (E 250), glukoosi, stabilointiaineet (E 450, E 451)], vesi, maissitärkkelys, sipuli, jodioitu suola, savustettu paprika, mustapippuri
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisissa eineksissä ei ole lainkaan säilöntäaineita, jos ei suolaa ja sokeria lasketa säilöntäaineiksi.
Et ole lukenut ainesosaluetteloa.
Ei sitä säilöntäainetta tosiaan valmistamiseen tarvita, vaan säilymiseen.