Kun teet lihaspullakastiketta niin käytätkö kaupan paskalihapullia vai teetkö itse?
Kommentit (22)
lihaspullia ei ole kyllä tullut tehtyä ikinä.
Naudan paistijauhelihasta teen itse. Tomaattipohjainen kastike pastalle ja ruskea kastike muussille/perunoille. En osta valmisruokia ja lihapullat on helppo tehdä itse.
tarhantäti
AP voisi antaa lihaSpullien ohjeen kun niitä niin hehkuttaa.
Ei koskaan einestä! Voi niissäkin varmaan ne ihan kalleimmat ehkä johonkin kiire ruokaan syötäviä? En tiedä.
Jos HK:n lihapullat maksaa kaupassa alle 3€/kg ja samaan aikaan jauheliha maksaa kaupassa kolme kertaa enemmän, niin jokainen varmaan ymmärtää, että ne einespullat on valmistusaineiltaan täyttä paskaa.
En pidä valmislihapullista, joten teen ne aina itse. Joskus syön ihan kastikkeen kanssa, mutta aika usein syön niitä ilman kastiketta, esim. uusien perunoiden kanssa ovat tosi hyviä.
voi näitä kakaroiden juttuja, kukin taablaa tyylillään
Itse teen, kun on nopea ja helppo homma, lisäksi paljon parempaa
Vierailija kirjoitti:
voi näitä kakaroiden juttuja, kukin taablaa tyylillään
Oi, Ritva tuli paikalle.
Kaupan ns. lihapullat syödään kylminä.
Vierailija kirjoitti:
Ei koskaan einestä! Voi niissäkin varmaan ne ihan kalleimmat ehkä johonkin kiire ruokaan syötäviä? En tiedä.
Jos HK:n lihapullat maksaa kaupassa alle 3€/kg ja samaan aikaan jauheliha maksaa kaupassa kolme kertaa enemmän, niin jokainen varmaan ymmärtää, että ne einespullat on valmistusaineiltaan täyttä paskaa.
terveisin ökyeliitin edustaja, rahaa on, muilta vietynä
Valmiit lihapullat maistuu ihan kauheelta.
tolla asenteella, sä joudut jossain vaiheessa, niitä pierupullia syömään
Sen poistuneen viestin myötä, kävin ostamassa kaksi pakettia kokkikartanon pyöryköitä, jauhekastiketta, kermaa ja Mummon muusia. Pinaattia oli himassa, niin sai värjättyä muusin. Nyt olis apet valmiina, Syöjät tulee noin kohta ja sitten lähdetään tunnin päästä köröttelemään möksälle!
Illalla syyään taas nuotiamakkaraa. Tänään on helppo keittiöpäivä kotona.
Ostin pari kiloa sikanautaa, että teen pyöryköitä sitten ensi viikolla itse.
Vierailija kirjoitti:
Ei koskaan einestä! Voi niissäkin varmaan ne ihan kalleimmat ehkä johonkin kiire ruokaan syötäviä? En tiedä.
Jos HK:n lihapullat maksaa kaupassa alle 3€/kg ja samaan aikaan jauheliha maksaa kaupassa kolme kertaa enemmän, niin jokainen varmaan ymmärtää, että ne einespullat on valmistusaineiltaan täyttä paskaa.
Paskaa? HKn euron paketti on kanannahkaa ja muuta koneellisesti rroittettua broilerin osia. Ei pskaa, Vaan hyvähän se on, että eläimestä käytetään kaikki ja ravintoarvotkin tallella.
btw, just ostin kaksi kiloa nautasikaa, kun 4.95 euroa oli kilon paketti. HK myös.
Vierailija kirjoitti:
AP voisi antaa lihaSpullien ohjeen kun niitä niin hehkuttaa.
Millä tavalla hehkuttaa?
Vierailija kirjoitti:
Naudan paistijauhelihasta teen itse. Tomaattipohjainen kastike pastalle ja ruskea kastike muussille/perunoille. En osta valmisruokia ja lihapullat on helppo tehdä itse.
tarhantäti
Paistijauheliha on turhan fiiniä ja liian vähärasvaista lihapulliin. Perusnautajauheliha on parempaa.
En kyllä muista koska viimeksi olisin tehnyt lihapullakastiketta. Ehkä teininä mökkeillessä suoraan tölkistä? Tai silloin se oli vain valmiin eineksen lämmittämistä :D. Lihapullia kyllä teen useinkin, toisinaan jopa täytettyinä mutta tarjoan niiden kanssa perunamuusia, jolloin en kaipaa enää kastiketta. En ole tykännyt toistaiseksi mistään maistamistani kaupan valmislihapullista, kaikissa on enemmän tai vähemmän rotanmyrkkymäinen makuvivahde (ei sillä, että olisin rotanmyrkkyä koskaan maistanut saati haistanut, mutta jostain syystä se tulee einespullista mieleen.)
Olin ihan unohtaa, broilerpullat teen aina currykastikkeella! En osaa maustaa broilerin jauhelihaa, joten tekemällä kastikkeen saan siihenkin ruokaan makua.
En, teen ihan ite naudanlihasta ja siihen teen ruskean kastikkeenki iha ite, nii