Kaalilaatikon maustaminen? Mitä kaikkea laitatte?
Kommentit (19)
Jauhenlihaa,valkopippuria,paprikaa ja ananasta.
Meiramia, laakerinlehtiä, maustepippuria.
Mustapippuria, savupaprikajauhetta ja siirappia.
Perinteiset suola, valkopippuri ja maustepippuri.
Kanelia, kardemummoa, hiivaa, ruokasoodaa.
Suola, valkopippuri, meirami, siirappi
Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa
Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.
Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.
Suolaa ja mustapippuria oon laittanut. Ei toi meirami mun mielestä maulle tee ihmeitä. Joten ei sitä tuu erikseen ostettua kun vanhenee kaappiin.
Suolaa sitten riittävästi
Vierailija kirjoitti:
Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa
Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.
Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.
Kiitos tästä! t.ap
Vierailija kirjoitti:
Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa
Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.
Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.
Ei todellakaan tarvitse keittää, paistaa esim wokkipannulla n 5 minuuttia, kesäkaalia vähemmän aikaan. Ei tule vetinen mössö.
Olen laittanut myös valkosipulisuolaa.
Vierailija kirjoitti:
Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa
Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.
Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.
Toi sipulin ja mausteiden paistaminen jauhelihan joukossa tuo hyvin makuja ja makeutta esiin. Näin oon tehnyt
lihaliemikuutio,suolaa aromisuolaa, sipulia,meiramia, siirappia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa
Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.
Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.
Ei todellakaan tarvitse keittää, paistaa esim wokkipannulla n 5 minuuttia, kesäkaalia vähemmän aikaan. Ei tule vetinen mössö.
Todellakin VESI keitetään ja siihen veteen PEHMENEMÄÄN.
Kuka käski tehä vetistä mössöä.
Tän näpyttelemällä löytyy tuhansia ohjeita.