Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaalilaatikon maustaminen? Mitä kaikkea laitatte?

Vierailija
04.08.2025 |

Saa kertoa.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tän näpyttelemällä löytyy tuhansia ohjeita.

Vierailija
2/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakuunaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenlihaa,valkopippuria,paprikaa ja ananasta.

Vierailija
4/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meiramia, laakerinlehtiä, maustepippuria.

Vierailija
5/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustapippuria, savupaprikajauhetta ja siirappia.

Vierailija
6/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa vaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteiset suola, valkopippuri ja maustepippuri.

Vierailija
8/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanelia, kardemummoa, hiivaa, ruokasoodaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola, valkopippuri, meirami, siirappi

Vierailija
10/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.

Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meirami on tärkein mauste. 

Vierailija
12/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiovankanaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa ja mustapippuria oon laittanut. Ei toi meirami mun mielestä maulle tee ihmeitä. Joten ei sitä tuu erikseen ostettua kun vanhenee kaappiin. 

 

Suolaa sitten riittävästi 

Vierailija
14/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.

Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.

        Kiitos tästä! t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.

Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.

Ei todellakaan tarvitse keittää, paistaa esim wokkipannulla n 5 minuuttia, kesäkaalia vähemmän aikaan. Ei tule vetinen mössö. 

Vierailija
16/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen laittanut myös valkosipulisuolaa.

Vierailija
17/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.

Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.

Toi sipulin ja mausteiden paistaminen jauhelihan joukossa tuo hyvin makuja ja makeutta esiin. Näin oon tehnyt

Vierailija
18/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihaliemikuutio,suolaa aromisuolaa, sipulia,meiramia, siirappia

Vierailija
19/19 |
04.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pilko kaali, kiehauta kattilassa vesi, kaalinpalat sinne pehmentymään,sekaan siirappia ja meiramia, suolaa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppua voissa,suolaa ja valkopippuria, lisää jauheliha ja ruskista.

Kaali ja jauhelihaseos vuorokerroksin uunivuokaan, väliin jonkun verran riisinjyviä, ja lopuksi keitinvesi missä kaalet oli aluksi.

Ei todellakaan tarvitse keittää, paistaa esim wokkipannulla n 5 minuuttia, kesäkaalia vähemmän aikaan. Ei tule vetinen mössö. 

Todellakin VESI keitetään ja siihen veteen PEHMENEMÄÄN.

Kuka käski tehä vetistä mössöä.