Miks ravintoloissa on niin helvetin pienet annokset?
Samalla hinnalla saa viisi kebabannosta ja syötävää on reilusti.
Kommentit (25)
Ne on normaalit annokset, jossain kebab annoksessa on 5 ihmiselle ruokaa.
Suomessahan on kautta aikain ollut isot annokset. Muualla syödään Euroopassa pienempiä annoksia ja annoskokoja.
Ap voit tilata ensin alkupaloja niinkuin sivistysmaissa on tapana. Tai sitten menet suoraan mäkkäriin tai kepabbia syömään.
Vierailija kirjoitti:
Ne on normaalit annokset, jossain kebab annoksessa on 5 ihmiselle ruokaa.
Minulla menee yhdellä aterialla 2 tommosta ravintolan kebab annosta, ja olen normaalipainoinen mies.
Pakottaako joku ravintolaan syömään, vai mikset osaa mennä omatoimisesti hakemaan sitä kebabbia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne on normaalit annokset, jossain kebab annoksessa on 5 ihmiselle ruokaa.
Minulla menee yhdellä aterialla 2 tommosta ravintolan kebab annosta, ja olen normaalipainoinen mies.
HÄLYTYS HÄLYTYS HÄLYTYS
ANTAKAA TÄLLE MIEHELLE NOBEL-PALKINTO
NYT ON TODELLA RANKKAA TEKSTIÄ
1980-luvulla osallistuin isoon pohjoismaiseen konferenssiin Rovaniemellä. Siihen kuului osalle lounas paikallisessa hotelliravintolasssa. Pääruokana oli tulitikkulaatikon kokoinen pala paistettua lohta ja kaksi pientä perunaa ilman lisukkeita. Ruokajuomana oli vesi. Jälkiruuaksi tuli kulho vettä, jossa kellui jokunen puolukka. Minua vastapäätä istui isokoinen, mutta sympaattinen korkea virkamies valtionhallinnosta. Totesimme, että eiköhän lähdetä syömään. Menimme läheiselle huoltoasemalle ja tilasimme pyttipannun kananmunalla. Iltaan asti jatkunut seminaari ei pahemmin haitannut.
Kuulin myöhemmin, että kyseinen hotelli oli mennyt konkurssiin.
Vierailija kirjoitti:
Suomessahan on kautta aikain ollut isot annokset. Muualla syödään Euroopassa pienempiä annoksia ja annoskokoja.
Ja Amerikassa isommat kuin missään köyhässä Euroopassa.
Kokeilkaa vaikkapa sitä kuuluisaa Weeruskan ( Hki) isoa leikettä. On valtava.
Ranskalaisetko on terveellistä ja ravitsevaa ruokaa? Toivottavasti palat gordon ramseyn hell s kitchenissä.
Vierailija kirjoitti:
Suomessahan on kautta aikain ollut isot annokset. Muualla syödään Euroopassa pienempiä annoksia ja annoskokoja.
Älä viitsi valehdella. Muualla Euroopasssa on samat annoskoot, Joissain paikoissa isommat, ainakin pihvien osalta sekä yli puolet halvempia.
Kastiketta 2 raitaa yhden pienen sitkeän lihapalan päällä ja 3 pientä perunaa.
No thanks, joutaakin konkurssiin.
Vierailija kirjoitti:
Kastiketta 2 raitaa yhden pienen sitkeän lihapalan päällä ja 3 pientä perunaa.
No thanks, joutaakin konkurssiin.
Se on läskisoossia.
Olen ylipainoinen nainen mutta useimmiten en jaksa syödä kokonaista ravintola annosta. Onneksi on ravintoloita jossa kaikkia annoksia esim salaattia voi tilata ns. iso tai pieni annos. Tuo pieni annos riittää käytännöllisest katsoen aina. Arvostan näitä ravintoloita, joissa tämän valinnan voo tehdä. Vähentää myös ruokahävikkiä.
Itselleni aina ollut ihan riittävät.
Alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka. Ravintolat mittaavat annoksensa siten, että jaksaa syödä sen kolme ruokalajia.
En tiedä missä ravintoloissa ap käy, mutta normaali annos on aina riittänyt minulle. Joskus on käynyt niin, etten ole pystynyt syömään koko annosta. Olen 80-kiloinen mies.
Amerikassa on sit erittäin paha ylipaino-ongelma. 200 kiloa ei ole harvinainen paino.
Harmi että se tappaa ihmisiä.
Parempi kate.