mitä täytekakun täytteeksi, helppoa?
neuvoja. Aattelin jo: kermavaahtoa, mansikkahilloa, viinirypäleitä, ananasta, mitä muuta.
Käykö mansikkarahka sellaisenaan?
Kommentit (45)
Ei. Yök.
"Äkkiä tehdyt" kakut on hirveää märkää paskaa.
Älä nyt ainakaan noita kaikkia laita. Melkoinen sotku tulee
Viinirypäleet tai ananas täytekakun täytteenä? Koristeeksi ehkä, saisi sellaisen kivan kasari-retrokakun.
Tuoreita mansikoita viipaleina hillon sijasta (tai lisänä). Rahkaa sekoitettuna kermavaahdon joukkoon n. 1/3 volyymista. Banaani myös helppo täyte kakulle. Haarukalla vähän survoo ja ruikkaa sitruunamehua perään ettei tummu.
Ensimmäinen kerros pekonia, toinen hirvimakkaraa ja kolmas 6 minuuutin munaa.
Tuoreita mansikoita ja banaania ja kermaa.
Laita vain kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita/vadelmia tai mustikoita
Kermavaahtoa ja litistettyjä tuoreita mansikoita.
Miksi kermaa pitäisi laittaa väliin, jos sitä tulee kuorrutteeseenkin?
- ananasmurskaa ja kookoskermaa ( tai kookoshiutaletta kerman joukkoon), niin saat Pina Coladan makuisen kakun
- mansikkahilloa ja vaniljaista kermarahkaa
- lakkahilloa ja vaniljaista tuorejuusto- tai rahkakermavaahtoa
- puolukkahilloa, kinuskia ja kermavaahtoa
- vadelmahilloa, kinuskia, kermavaahtoa
Parasta tulee, kun korvaat puolet hillosta samalla tuoremarjasurvoksella, niin saat ihanan raikasta kakkua.
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahtoa ja litistettyjä tuoreita mansikoita.
Kääretorttuna vielä helpompi.
Mascarponea, kermavaahtoa ja lemoncurdia sekoitettuna, lisäksi ohuita mansikkaviipaleita. Muista kostutus, esim. laimennettu limoncello.
Vierailija kirjoitti:
Mascarponea, kermavaahtoa ja lemoncurdia sekoitettuna, lisäksi ohuita mansikkaviipaleita. Muista kostutus, esim. laimennettu limoncello.
Huh, mikä rasvapläjäys. Tuli jo kalvo kitalakeen pelkästä ajatuksestakin.
up