Pekka Puska käy "taisteluun" suklaata vastaan
Olen suuri suklaanystävä, mutta toisaalta olen samaa mieltä Pekka Puskan kanssa suklaan kansanterveydellisistä haitoista.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eda2686d-e055-4ccc-b2a9-54f397f107d4
Kommentit (9)
Fazer käynnistää suklaatuotantonsa "uudistamisen".
Tehdään vielä halvemmalla ja vielä huonompaa.
Soijjaa. Palmuöljyä. Jäteöljyä. Lisäaineita ja teollista vaahtoa.
Kun tekee juuri päinvastoin kuin Puska sanoo, pysyy terveenä. Eli aitoa puhdasta kotiruokaa ja herkkuna nimenomaan kotimainen suklaa. Sorry vaan mutta toimii. Olen eläkeikäinen.
Pekka Puska on noussut suureksi ongelmaksi suomalaisen hyvinvoinnille.
Tarviiks meidän piitata Pekasta ? Ei tarvi !
Tarviiks meidän piitata mitä pelkosanomat tarjoilee ? Ei tarvi !
Tarviiks meidän piitata ravintosuosituksista ? Ei tarvi !
Miten on onko sulla puska trimmattuna?
Vierailija kirjoitti:
Fazer käynnistää suklaatuotantonsa "uudistamisen".
Tehdään vielä halvemmalla ja vielä huonompaa.
Soijjaa. Palmuöljyä. Jäteöljyä. Lisäaineita ja teollista vaahtoa.
Äläkä unohda 'muunneltua tärkkelystä' - miksi lie muuntaa ihmiset, mutta sitä lisätään joka miltei joka paikkaan ja saa ruuan maistumaan pskalta.
Tumma suklaa on terveellistä, 70-90% kaakaota. Syön lähes päivittäin.
Vierailija kirjoitti:
Aiheeton murhe. Ei kellään ole enää varaa nykyisiin suklaan hintoihin.
Fazer tuottaa suklaata kauppojen hyllyjen koristeiksi ja tekee silti voittoa?
Aiheeton murhe. Ei kellään ole enää varaa nykyisiin suklaan hintoihin.