Ostatteko parmesaanin valmiiksi raastettuna vai palana?
Kommentit (35)
Valmiiksi raastettuna. Sen raastaminen on jotakuinkin viheliäisintä hommaa mitä kipeillä sorminivelillä voi tehdä.
Palana. Leikkaan kuutioiksi ja herkuttelen.
Palana. Parmesaaniraaste on kadonnut monista alueemme kauppojen valikoimista. Myös kilohinta on edullisempi, kun ostaa palana ja raastaa itse.
Palana. Valmiiksi raastetusta väljähtyy maku nopeasti.
Vierailija kirjoitti:
Palana. Parmesaaniraaste on kadonnut monista alueemme kauppojen valikoimista. Myös kilohinta on edullisempi, kun ostaa palana ja raastaa itse.
Melkeen kaikissa k- ja s-marketeissa on valmiiksi raastettua.
Ei kai noita kukaan osta valmiiksi raastettuina?:D
Vierailija kirjoitti:
Ei kai noita kukaan osta valmiiksi raastettuina?:D
😂
Palana ja sitten pala juustopaperiin, niin säilyy ikuisesti.
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
Jep, 5% Polar välttää mulle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
Jep, 5% Polar välttää mulle.
Sehän on kuin kumimattoa purisi!
Palana. Raasteet on sitä kaikkein huonolaatuisinta juustoa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
ostan joka kuudes viikko 120grammaa, ei lihota!
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
Vähärasvaiset juustot ovat kuin kumia. Parempi ilman jos oikea juusto ei kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata noin rasvaisia juustoja syödä. Lihottaa.
Jep, 5% Polar välttää mulle.
Sehän on kuin kumimattoa purisi!
Ihan riittävän hyvää on, ja terveellistä.
valmiiks raastettu on paremman makust ja helpompi kun ei tarvi ite raastaa