Kerronko mikä pitopalveluissa mättää
Vaikka on miten messevät tarjoilut, pitääkö kahvikuppien aina olla puolen desilitran kokoisia? Kuinka jokainen pitopalvelu on onnistunut säilyttämään ne minimaalisen pienet kupit, joita ei ole enää vuosikymmeniin edes myyty missään? Jos hyvänen aika pystytään tekemään nykyajan trendiruuat ja erityisruokavaliot niin voiko kunnollisen kokoisten 2000-luvun kahvikuppien hankkiminen olla ylivoimainen tehtävä.
Nimimerkillä kysyn vaan.
Kommentit (5)
Saman huomasin juuri ylioppilasjuhlissa. Kotiin päästyä keitettiin normimäärä kahvia.
Vierailija kirjoitti:
Tunnet huonosti pitopalveluita. Jos tilataan ns. mokka- tai espressokupit niin sitten saadaan sellaiset. Suomalainen kahvikuppi on puolitoista desilitrainen ja yksi kahviannos on 1,25 desilitraa.
Ahaa. Siis kyse onkin tilausvaiheessa säästämisestä eli juhlien järjestäjän valinta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tunnet huonosti pitopalveluita. Jos tilataan ns. mokka- tai espressokupit niin sitten saadaan sellaiset. Suomalainen kahvikuppi on puolitoista desilitrainen ja yksi kahviannos on 1,25 desilitraa.
Ahaa. Siis kyse onkin tilausvaiheessa säästämisestä eli juhlien järjestäjän valinta?
Ehkä juuri siinä kohtaa ei kannattaisi säästää. Tietäen miten tärkeä asia kahvi yleisesti on osana arkea, mutta erityisesti juhlatarjoilua.
Ne pikkukupit on hyviä just. Pitopalvelun tehtävä on kiertää kuuman pannun kanssa täyttämässä kuppeja, niin on koko ajan tuoretta kahvia kupissa.
Tunnet huonosti pitopalveluita. Jos tilataan ns. mokka- tai espressokupit niin sitten saadaan sellaiset. Suomalainen kahvikuppi on puolitoista desilitrainen ja yksi kahviannos on 1,25 desilitraa.