Ostin kananmunansiivuttajan. Miten sen keltuaisen saa pysymään niissä siivuissa? Nyt tuppaa irtoamaan.
Kommentit (23)
Pullasudilla viipaleisiin suolattua raakaa munaa pintaan ja liekitys kaasupolttimella. Pysyy kiinni ja pinta on suutuntumalta mukava ja suolaa on joka viipaleessa.
Kananmuna kannattaa keittää ennen siivuttamista.
t. Martta
Kananmunan keltuainen pitää keittää kiinteäksi, muttei liikaa. Muuten se murenee leikkurissa.
Katkaise siitä siivuttajasta joka toinen lanka.
Keitä munaa kaksi tuntia ja leikkaa siivut rautasahalla.
Vierailija kirjoitti:
Kananmuna kannattaa keittää ennen siivuttamista.
t. Martta
Kiitokset. Arvasinkin, että siinä on jokin niksi. Nyt onnistuu. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kananmuna kannattaa keittää ennen siivuttamista.
t. Martta
Kiitokset. Arvasinkin, että siinä on jokin niksi. Nyt onnistuu. Ap
Kyllä on helppoa kun sen oikein oivaltaa! 😊
Nauttikaapa elämästänne, jos tuon suurempia ongelmia ei ole.
t. syöpäepäily
Vierailija kirjoitti:
Kananmunan keltuainen pitää keittää kiinteäksi, muttei liikaa. Muuten se murenee leikkurissa.
Montako minuuttia?
- oikea ap
Vierailija kirjoitti:
maailman typerin vehje
Minusta esimerkiksi venäläinen persesuristin on paljon typerämpi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kananmunan keltuainen pitää keittää kiinteäksi, muttei liikaa. Muuten se murenee leikkurissa.
Montako minuuttia?
- oikea ap
Kun laittaa valmiiksi kiehuvaan veteen, niin noin kuusi minuuttia. Kokeilemalla selviää.
Sarjassamme uusavottomuus tänään. Onko ap:n taustalla joku kehityshäiriö?
Siis minun neljävuotias lapsenikin osaa käyttää kananmunan siivuttajaa ja nostaa ne siivut ehjänä siitä.
Vierailija kirjoitti:
Sarjassamme uusavottomuus tänään. Onko ap:n taustalla joku kehityshäiriö?
Siis minun neljävuotias lapsenikin osaa käyttää kananmunan siivuttajaa ja nostaa ne siivut ehjänä siitä.
Kerro miten se sen tekee?
Sanon samaa että leikkurin jälkeen ota kädellä kiinni siitä niin, että pysyy kasassa vielä. Ja suoraan leivänpäälle siivuja tms.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sarjassamme uusavottomuus tänään. Onko ap:n taustalla joku kehityshäiriö?
Siis minun neljävuotias lapsenikin osaa käyttää kananmunan siivuttajaa ja nostaa ne siivut ehjänä siitä.
Kerro miten se sen tekee?>
Niin kuin 1 ja 16 neuvovat, luulisin, ja 4 kertoo sopivan keittämisen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kananmunan keltuainen pitää keittää kiinteäksi, muttei liikaa. Muuten se murenee leikkurissa.
Montako minuuttia?
- oikea ap
Kanamunat kattilaan huoneenlämpöiseen veteen.
Kattilaan kansi. Asteikolla 1-6 laita pikalevy 4:lle
Kun kiehuu ota aika siitä lähtien 7 min. Käännä 2:lle teho, jos kansi päällä
Kylmään veteen sen jälkeen.
Nostat kerralla koko siivutetun munan siitä pois. Silloin pysyy paremmin kasassa eikä keltuaiset tipu pois..