Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ravintolassa tehdään, jos raaka-aineita on menossa vanhaksi? Noudatetaanko parasta ennen tai viimeinen käyttöpäivä -merkintöjä?

Vierailija
05.06.2025 |

Heitetäänkö ne pois? Jos tilattu raaka-aineita ja tuleekin hiljainen päivä ja jää yli kaloja tai lihoja tai muuta kalliita raaka-aineita

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiakkaalle tarjotaan.

Huomaahan sen. Niin monesti tullut ripuli.

Varsinkin nämä ählämipaikat.

Vierailija
2/4 |
05.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehdään päivän pannu. ( ei vaan yön ajanut/ rekkamieshuumoria)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei taatusti heitetä, korkeintaan laitetaan lisää hintaa!

Vierailija
4/4 |
05.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Asiakkaalle tarjotaan.

Huomaahan sen. Niin monesti tullut ripuli.

Varsinkin nämä ählämipaikat.

No ei kai näissä kukaan käy syömässä kellä on hivenkään itsesuojeluvaistoa.

Raaka-aineet voivat olla mitä tahansa ja specialmausteena voi olla vaikka mällit. Vääräuskoisille koirille voi syöttää mitä tahansa paskaa.