Mikä on Britakakun idea?
Se että normaalissa kemakakussa on vähän marenkia?
Kommentit (21)
Britakakussa marenki paistetaan kakkupohjan päällä yhtä aikaa.
Aivan ihana kakku, paljon parempi kuin joku mansikkakermakakku
Sellainen ei-rahvaan hienompi kakku.
Etkö sä kysynyt tätä samaa asiaa jo joku toinen päivä? Noinko huono muisti sulla on, että et enää muista vastauksia?
Pohjoismaisen yhteistyön hienoimpia saavutuksia. Norjalaisethan ovat omineet reseptin Tanskasta ja pitävät sitä maailman parhaana kakkuna https://fi.wikipedia.org/wiki/Kv%C3%A6fjordin_kakku
Vierailija kirjoitti:
Aivan ihana kakku, paljon parempi kuin joku mansikkakermakakku
No ei ole! Marenki ei ole muuta, kuin hampaissa rouskuvaa purtavaa...Kakun pitää olla pehmeää.
Makunsa kullakin.
Marenki on kyllä kivan näköistä, mutta tarttuu ja rouskuu hampaissa😬
Vierailija kirjoitti:
Britakakussa marenki paistetaan kakkupohjan päällä yhtä aikaa.
Ei todellakaan tule hyvä ja rapea sillä tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Etkö sä kysynyt tätä samaa asiaa jo joku toinen päivä? Noinko huono muisti sulla on, että et enää muista vastauksia?
Montako tuntia päivystät palstalla tavallisena päivänä?
Siis tykkään kyllä Brita-kakusta mutta miksi tollasella pitää olla oma nimi.
ap
Vierailija kirjoitti:
Britakakussa marenki paistetaan kakkupohjan päällä yhtä aikaa.
Se on vain amatöörin tapa tehdä sitä.
Yleensä se on tarkoitus syödä. Koskee kakkuja yleisemminkin.
Vierailija kirjoitti:
Aivan ihana kakku, paljon parempi kuin joku mansikkakermakakku
Brita on usein mansikkakermakakku jossa on marenkia.
Ihan hyvää mutta vähän liian makea kakku. Tavallinen kermakakku parempi.
Britakakkua on niin monta kuin tekijää. Amatöörien kakkuihin en yleensä koskisi.
Vierailija kirjoitti:
Ihan hyvää mutta vähän liian makea kakku. Tavallinen kermakakku parempi.
Jälkiruoat harvoin ovat suolaisia.
Itsepä sen sanoit.