Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jäinen kala-perunavuoka (äkkiä apua)

Vierailija
14.05.2025 |

Moi! Sain ruoka-avusta jäisen kala-perunavuuan pahvirasiassa (2,1 kg). Siinä lukee että pitää lämmittää +75 asteeseen, mutta otanko sen sulamaan jo nyt vai laitanko jääkaappiin vai miten? Vai voiko laittaa suoraan uuniin ja mihin asteeseen? Kiitos, terveisin uusavuton:)

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita sulamaan jääkaappiin ja paustat paistinpannulla sitten aina itsellesi sopivua annoksia päivien mittaan. Lisää tilliä, ruohosipulia, sitruunapippuria ja tai viipaloituja oliiveja, jos sulla niitä on. Tulee oikea herkkuruoka.

Vierailija
2/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu millon aiot syödä. Jos et tänään, niin laita pakkaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita uuniin. Mikrossa voit sitten lämmitellä annoksia myöhemmin.

Vierailija
4/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään aattelin syödä niin laitanko sen siis suoraan uuniin pakastimesta? On jäinen jo valmiiksi

Vierailija
5/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tänään aattelin syödä niin laitanko sen siis suoraan uuniin pakastimesta? On jäinen jo valmiiksi

Laita roskiin. Et sinä selviä tuon lämmittämisestä. 

Vierailija
6/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tänään aattelin syödä niin laitanko sen siis suoraan uuniin pakastimesta? On jäinen jo valmiiksi

Juuri niin teet

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos laitat uuniin niin suojaa foliolla ja lämpö max. 150 astetta.

Sulaa kyllä aika nopeasti vesihauteessakin eli altaan/vadin pohjalle vettä ja vuoka sinne niin, että kansi ei uppoa veteen.

Vierailija
8/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö ole ennen pakastin ruokaa syöny mitenkään? Miten oot muuten toiminut jos sulla on ruokaa pakkasessa ja miten lämmität sen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se raakapakaste vai kypsää ruokaa? Jos raakaa, sinun pitää kypsentää se uunissa.

Jos raaka: Laita köntti uunivuokaan sulamaan. Kun aika lailla sula, laitat sen uuniin 175 astetta 60-90 minuuttia. Kun kypsä, voit jakaa sen pienempiin astioihin ja vaikka pakastaa osan, niin sinulla on ruokaa useaksi päiväksi.

Jos se on kypsää, niin sulattaisin vaan sen verran että 2kg köntin voi isolla veitsellä jakaa osiin ja sitten osa pakkaseen.

Vierailija
10/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu millon aiot syödä. Jos et tänään, niin laita pakkaseen.

 

Kyllä voi jääkaappiin laittaa sulamaan  jos huomenna , tai ylihuomessa syö

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos laitat uuniin niin suojaa foliolla ja lämpö max. 150 astetta.

Sulaa kyllä aika nopeasti vesihauteessakin eli altaan/vadin pohjalle vettä ja vuoka sinne niin, että kansi ei uppoa veteen.

 

     Tuo vesihaude  ei riitä kuumentamiseen 

     Folio hidastaa sulamista ja  lämpenemistä

Vierailija
12/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä voi paistaa jäisenä tai sulaneena, se kumpana sen uuniin laittaa vaikuttaa paistoaikaan. Outoa, jos ei ollut tarkempia valmistusohjeita pakkauksessa tai toimituksen mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä voi paistaa jäisenä tai sulaneena, se kumpana sen uuniin laittaa vaikuttaa paistoaikaan. Outoa, jos ei ollut tarkempia valmistusohjeita pakkauksessa tai toimituksen mukana.

 

Ap ei taida osata lukea.

Vierailija
14/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap taisi häipyä sen siliän tien??

 

Varmuuden vuoksi Ap noudata pakkauksessa olevia ohjeita, siinäpä se.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Selvennystä; pakkauksessa lukee että "TUOTE KYPSENNETTÄVÄ +75 ASTEESEEN". On jostain keskuskeittiöltä ilmeisesti sellaisessa pahvisessa rasiassa muovi päällä, ja se rasian pohjassa lukee että kestää 200 asteen lämmön 30 minuuttia. ELI laitanko uuniin 200 astetta 30 min. vai 75 astetta 30 min. vai mitenpäin?

Vierailija
16/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos Vierailija 6, eli laitan suoraan uuniin. Vielä kun tietäisi nuo asteet ja ajan...

Vierailija
17/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos Vierailija 6, eli laitan suoraan uuniin. Vielä kun tietäisi nuo asteet ja ajan...

Työnsitkö sen pahvirasian uuniin? o_O

 

Vierailija
18/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pane se ruoka mikron kestävään astiaan ja sulata sulatusohjelmalla se ensin.

Sitten yhden annoksen lämmität tai miten vaan.

Vierailija
19/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Selvennystä; pakkauksessa lukee että "TUOTE KYPSENNETTÄVÄ +75 ASTEESEEN". On jostain keskuskeittiöltä ilmeisesti sellaisessa pahvisessa rasiassa muovi päällä, ja se rasian pohjassa lukee että kestää 200 asteen lämmön 30 minuuttia. ELI laitanko uuniin 200 astetta 30 min. vai 75 astetta 30 min. vai mitenpäin?

Kuule kuumenna mikroaaltouunissa kuumaksi se sapuska.

Vierailija
20/27 |
14.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota se ruoka pois siitä pakkauksesta.