Marabou-suklaalevyt pienenevät
Maraboun suklaalevyjen pienennys johtuu kaakaon hinnasta ja tuotantokustannusten kasvusta.
yli 220% noussut parissa vuodessa enemmän kuin kulta.
Kommentit (7)
Kaakaon hinnat nousevat joulusesongin alla
Tässä kuussa keskitytään kaakaoon, jonka tonnihinta on noussut korkeimmalle tasolleen kuuteen kuukauteen ja ylittää USD 10 000 / tonni. Nousua 50 % edelliseen kuukauteen verrattuna Joulukuussa 2024 kaakaon hinta nousi 50% edelliseen kuukauteen verrattuna.16.12.2024
Ei kosketa minua koska edelleen saan konditoriasta konvehteja joissa on pelkkää kaakaovoita ja kaakaomassaa sekä hitunen sokeria.
Ja kaupasta saa edelleen suht edullisesti oikeaa tummaa suklaata, se 3e levy on jopa halvempi kuin fasun sokerilevy.
Vierailija kirjoitti:
Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.
Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.
Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.
Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus
Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin palmuöljyllä
Maraboun suklaa on aina ollut pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.
Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.
Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.
Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus
Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin palmuöljyllä
Ja porukka pitää Lindtiä kalliina, vaikka levy maksaa VÄHEMMÄN kuin Fazerin vastaava, siinä on laadukkaammat raaka-aineet eikä siinä käytetä palmua ja vehnää kuten valtaosassa Fazerin tuotteita.
Fazerin tuotteissa maksat n. 70% ilmaa firman omistajille pelkästä mielikuvasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.
Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.
Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.
Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus
Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin palmuöljyllä
Ja porukka pitää Lindtiä kalliina, vaikka levy maksaa VÄHEMMÄN kuin Fazerin vastaava, siinä on laadukkaammat raaka-aineet eikä siinä käytetä palmua ja vehnää kuten valtaosassa Fazerin tuotteita.
Fazerin tuotteissa maksat n. 70% ilmaa firman omistajille pelkästä mielikuvasta.
Halpa kauppahan se. Ei mulla ainakaan mene sinne vuoteen pariakymppiä enempi rahaa.
Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.
Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.
Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.