Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ilmiantakaa rasvahappo- ym.Koostumukseltaan terveellisin margariini

Vierailija
17.04.2025 |

Sellainen haussa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

keiju

Vierailija
2/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomuvoi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän leivän päällä Oivariinia, koska se maistuu hyvältä. Mutta en syö leipää usein. Minulla on todella hyvät rasva-arvot ja matala kolesteroli ja verenpaine. Kasvimargariini on vain pahaa.

Vierailija
4/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomuvoi ja luomuoliiviöljy 50% suhteella sekoitettuna. Ei löydy teollisista valmisteista koska on liian laadukas ja kalis suomalaiselle.

Vierailija
5/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän leivän päällä Oivariinia, koska se maistuu hyvältä. Mutta en syö leipää usein. Minulla on todella hyvät rasva-arvot ja matala kolesteroli ja verenpaine. Kasvimargariini on vain pahaa.

Ei se voikaan erityisen hyvää ole jos sitä ei suolaa. Sitten taas jos lisäät suolaa esim. oliiviöljyyn niin sekin on herkullista.

Aivot tarvitsevat kolesterolia, ilman sitä tulee muistisairaus.

Vierailija
6/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onneksi kumpikin löytyy irtona hyllystä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivän päälle hummusta ja hyvät rasvahapot kalasta, esim. Silakkarullat käy perunan ja riisinkin kanssa, ruisleivällä, riisikakulla ja pelkilteen. Itse syön eleplantia jos tarttee saada "voin makua" mut en kyllä vastannu sun kysymykseen, sori.