Ilmiantakaa rasvahappo- ym.Koostumukseltaan terveellisin margariini
Kommentit (7)
Käytän leivän päällä Oivariinia, koska se maistuu hyvältä. Mutta en syö leipää usein. Minulla on todella hyvät rasva-arvot ja matala kolesteroli ja verenpaine. Kasvimargariini on vain pahaa.
Luomuvoi ja luomuoliiviöljy 50% suhteella sekoitettuna. Ei löydy teollisista valmisteista koska on liian laadukas ja kalis suomalaiselle.
Vierailija kirjoitti:
Käytän leivän päällä Oivariinia, koska se maistuu hyvältä. Mutta en syö leipää usein. Minulla on todella hyvät rasva-arvot ja matala kolesteroli ja verenpaine. Kasvimargariini on vain pahaa.
Ei se voikaan erityisen hyvää ole jos sitä ei suolaa. Sitten taas jos lisäät suolaa esim. oliiviöljyyn niin sekin on herkullista.
Aivot tarvitsevat kolesterolia, ilman sitä tulee muistisairaus.
Onneksi kumpikin löytyy irtona hyllystä :)
Leivän päälle hummusta ja hyvät rasvahapot kalasta, esim. Silakkarullat käy perunan ja riisinkin kanssa, ruisleivällä, riisikakulla ja pelkilteen. Itse syön eleplantia jos tarttee saada "voin makua" mut en kyllä vastannu sun kysymykseen, sori.
keiju