Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miksi näille listoille pääsee aina vain näitä "piperrysruoka"ravintoloita?
11.04.2025 |
Olen useasti ihmetellyt että miksi näissä paras ravintola jutuissa etsitään oikeastaan vain näitä "piperrysruoka"ravintoloita, eli sitä fine dinigiä?
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000011159602.html
Missä ovat ne ns, kaiken kansan ravintolat? Mitä vikaa niissä on ettei ne pääse listoille?
Mikä tuosta fine dinigistä tekee sen että se on mukamas parempaa kuin muu tyyli?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Joissakin on ollut huippuhyvä ruoka mutta sitten on ollut täysin pettymyksiä. Jos sanoo tuollaisessa paikassa epäonnistunutta ruokaa pahaksi on kuulemma juntti kun top50 listalle päässeet on aina kuulemma hyviä. Suolaton keitto, ylikypsät pihvit tai tylsä jälkiruuan sanominen tylsäksi on kuulemma junttia. Mutta jos jälkkärinä on neljä käsintehtyjä suklaakonevhtia liikkeestä mistä samoja voi ostaa itse kotiin on väärin sanoa sitä hienoksi jälkiruuaksi.