Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi näille listoille pääsee aina vain näitä "piperrysruoka"ravintoloita?

Vierailija
11.04.2025 |

Olen useasti ihmetellyt että miksi näissä paras ravintola jutuissa etsitään oikeastaan vain näitä "piperrysruoka"ravintoloita, eli sitä fine dinigiä?

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000011159602.html

Missä ovat ne ns, kaiken kansan ravintolat? Mitä vikaa niissä on ettei ne pääse listoille?

Mikä tuosta fine dinigistä tekee sen että se on mukamas parempaa kuin muu tyyli?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joissakin on ollut huippuhyvä ruoka mutta sitten on ollut täysin pettymyksiä. Jos sanoo tuollaisessa paikassa epäonnistunutta ruokaa pahaksi on kuulemma juntti kun top50 listalle päässeet on aina kuulemma hyviä. Suolaton keitto, ylikypsät pihvit tai tylsä jälkiruuan sanominen tylsäksi on kuulemma junttia. Mutta jos jälkkärinä on neljä käsintehtyjä suklaakonevhtia liikkeestä mistä samoja voi ostaa itse kotiin on väärin sanoa sitä hienoksi jälkiruuaksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla