Lue keskustelun säännöt.
Karitsanpaisti, miten valmistaa?
10.04.2025 |
Koskaan tehnyt, enkä halua villalapasen makuista. Kaikki vinkit ja ohjeet tervetulleita.
Kommentit (4)
1. Riistä viaton, pieni karitsa emonsa luota.
2. Tapa viaton, pieni karitsa.
3. Suolista, nylje ja paloittele viaton, pieni karitsa.
4. Kypsennä viattoman, pienen karitsan palat.
5. Kiitä Jeesusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei lampaassa enää nykyään ole villan makua. Toista se oli ennen, huonosti laitettu lammas tai oikeastaan melkein mikä tahansa lammas oli tosiaan niin kuin rasvaista villasukkaa olisi pureksinut.
Mä en oo koskaan tajunnu miksi juhla-aterialle pitää valmistaa jotain sellaista joka tehdään kerran vuodessa ja ei siis harjoituksen tuomaa osaamista ja vielä sellaista mikä menee helposti pieleen ja maistuu pahalta.