Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teen itse sämpylöitä tänään.

Vierailija
07.04.2025 |

Kaupassa 5 sämpylää olisi maksanut 2,5 euroa. Teen itse 25 sämpylää 2,5 eurolla.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoka pian kallistuu. Pitää ostaa jauhoja 20 kg varastoon

Vierailija
2/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan järkevää itse leipoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna hyvä sämpyläohje. Mulla aina epäonnistuu sämpylät, vaikka niitä haluaisinkin leipoa.

Vierailija
4/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Anna hyvä sämpyläohje. Mulla aina epäonnistuu sämpylät, vaikka niitä haluaisinkin leipoa.

 Itse käytän puolikarkeeta kotimaista venhnäjauhoja usein. 0.5 litraa maitoa joka lämmitetään käden lämpöiseksi. Sen jälkeen kaada maito kulhoon ja tuorehiiva liukenee sinne. Sulata voita jotain 70 g ja itse sekoitan jauhot ja nesteen lusikalla aluksi. Kaada voi kulhoon, sekoita ja myös ja lisää jauhoja. Lopuksi kaadan taikina pöydälle ja  pyöritän sitä kunne ei tartu sormiin ja jauhoja lisätään kun itse tuntee että taikina on hyvä. Annan taikinan kohota puoli tuntia ja sitten  teet niistä pyöreitä sämpylöitä ja laitat pellille ja paistat 225 asteessa.

Vierailija
5/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Anna hyvä sämpyläohje. Mulla aina epäonnistuu sämpylät, vaikka niitä haluaisinkin leipoa.

 Itse käytän puolikarkeeta kotimaista venhnäjauhoja usein. 0.5 litraa maitoa joka lämmitetään käden lämpöiseksi. Sen jälkeen kaada maito kulhoon ja tuorehiiva liukenee sinne. Sulata voita jotain 70 g ja itse sekoitan jauhot ja nesteen lusikalla aluksi. Kaada voi kulhoon, sekoita ja myös ja lisää jauhoja. Lopuksi kaadan taikina pöydälle ja  pyöritän sitä kunne ei tartu sormiin ja jauhoja lisätään kun itse tuntee että taikina on hyvä. Annan taikinan kohota puoli tuntia ja sitten  teet niistä pyöreitä sämpylöitä ja laitat pellille ja paistat 225 asteessa.

 

 

Kiitos.

Vierailija
6/6 |
07.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kannattaa tehdä koska tulee halvemmaksi. Teen 3 kertaa viikossa leipää itse.