Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihan säilytys

Vierailija
27.03.2025 |

Joskus luin ettei jauhelihaa saisi säilyttää kotijääkaapissa yön yli, saati kauempaa. 

Miten teette, käytättekö heti?  Nyt teen ruokaa eilen ostetusta paketista, eilisestä 16.30 oli jääkaapin kylmimmässä kohtaa.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
27.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ollut maanantaina ostettu sika-nauta jauheliha jääkaapissa, teen tänään lihapullat.

Vierailija
2/3 |
27.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko kyse jauhelhasta, joka on ostettu lihatiskistä ja kääritty paperiin vai suojakaasupakkauksessa olevasta jauhelihasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
27.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet sinä varmaan lukenut elämäsi aikana paljon muutakin ihmeellistä. Tuo koski ilmeisesti kotona itse jauhettua jauhelihaa 1950-luvun keittokirjassa, ei nykyaikaisia hygieenisesti pakattuja.

Minä olen lukenut, että joskus kaupoissa piti jauheliha jauhaa asiakkaan nähden. Taatusti epähygieenistä hommaa, kun myymälätila ei ollut edes riittävän kylmä. Sitä jauhelihaa tuskin kannatti säilyttää edes seuraavaan päivään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä kahdeksan