Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko karjalanpaisti jäädä raa'aksi?

Vierailija
19.03.2025 |

Vai miksi sen pitää olla niin kauan uunissa? Eihän ne lihat mitään isoja ole. Jos en jaksa enää pitää (kohta 3 h ollut) niin voinko ottaa jo pois. Tein siis pakkauksen ohjeen mukaan, eli eka 1 h 200 astetta ilman kantta ja sit 150 asteessa kannen kanssa 2-3 h. Ja nyt se on siis ollut siellä ilman kantta vähän yli 2h.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina Airfryerissa 1h30min.

Vierailija
2/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne ole raakoja, mutta eivät välttämättä ihan niin mureita ja pehmeitä. Se pitkä haudutus mureuttaa sen lihan, lyhyemmällä ajalla jää kovemmaksi ja sitkeämmäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyl se kypsää on, lihojen pehmitys on se pointti. Mitä pidempään se on ni sitä mureempaa.

 

Vierailija
4/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mediumina haluan, ehdottomasti.

Vierailija
5/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö voi maistaa, mistäs täällä tiedetään onko kypsiä.

Vierailija
6/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennenwanhaan laitettiin leivinuunin jälkilämpöön yön yli. Pointtihan sinulle jo kerrottiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mediumina haluan, ehdottomasti.

Ei karjalanpaistia tarjota medimina, vaan liha tulee olla pehmeää ja mureaa, se on k.paistin idea, siksi pitkä haudutusaika. Monet pitävät yön karjalanpaistia leivinuuniasa.  Sama kuin rosvopaistissa.