Siis pitääkö naudan maksasta poistaa jotain ennen kuin se paiskataan paistinpannulle?
Kommentit (15)
KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.
Vierailija kirjoitti:
KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.
Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?
Vierailija kirjoitti:
Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.
En kyllä tajua yhtään mikä tuossa se kalvo on. Miksi ne ei poista kalvoa jo tehtaalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
siis
Roskakoriin lukematta.
Ei tarvitse auttaa siis-sanan käyttäjiä, jos ei halua. Ei siitä tarvitse meille ilmoittaakaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.
Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?
Maksassa on paljon muitakin vitamiinia ja hiven aineita. Maksa sitkistyy liian kauan kypsytettynä. Itse paistan maksan korkeintaan sentin paksuisena pihvinä minuutti puoleltaan kuumalla pannulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.
En kyllä tajua yhtään mikä tuossa se kalvo on. Miksi ne ei poista kalvoa jo tehtaalla?
Ei siinä mitään kalvoja ole. Siivuiksi ja sipulin kanssa pannulle.
Vierailija kirjoitti:
Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?
Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.
Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?
Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.
Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.
Pannulle vaan. Ei haittaa mitään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?
Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.
Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.
Joo, kiitti. Nyt ehkä älysin. 1 reuna on vähän eri värinen ja vähän paksumpi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.
Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?
Maksassa on paljon muitakin vitamiinia ja hiven aineita. Maksa sitkistyy liian kauan kypsytettynä. Itse paistan maksan korkeintaan sentin paksuisena pihvinä minuutti puoleltaan kuumalla pannulla.
Olen paistanut tuota klönttiä kauemmin ja siitä tulee vieläkin verta. Noh, keitän tuon lopun.
Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.