Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis pitääkö naudan maksasta poistaa jotain ennen kuin se paiskataan paistinpannulle?

Vierailija
07.03.2025 |

Semmonen kaasurasiaan pakattu kokonainen klöntti.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.

Vierailija
2/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.

Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?

Vierailija
4/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se loppunauta siitä maksan ympäriltä.

Vierailija
5/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.

En kyllä tajua yhtään mikä tuossa se kalvo on. Miksi ne ei poista kalvoa jo tehtaalla?

Vierailija
6/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se pitää paiskata pannulle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

siis

Roskakoriin lukematta.

 

Vierailija
8/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

siis

Roskakoriin lukematta.

 

Ei tarvitse auttaa siis-sanan käyttäjiä, jos ei halua. Ei siitä tarvitse meille ilmoittaakaan.

Vierailija
10/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.

Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?

Maksassa on paljon muitakin vitamiinia ja hiven aineita. Maksa sitkistyy liian kauan kypsytettynä. Itse paistan maksan korkeintaan sentin paksuisena pihvinä minuutti puoleltaan kuumalla pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ohut kalvo, helppo poistaa laittanälla sormi leikkaus pinnan reunasta se kalvon alle niin lähtee repimällä.

En kyllä tajua yhtään mikä tuossa se kalvo on. Miksi ne ei poista kalvoa jo tehtaalla?

Ei siinä mitään kalvoja ole. Siivuiksi ja sipulin kanssa pannulle.

Vierailija
12/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?

 

Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.

Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?

 

Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.

Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.

 

Pannulle vaan. Ei haittaa mitään.

Vierailija
14/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko kalvon syömisestä jotain haittaa?

 

Ei ole mutta vetää pihvin tai palaset käivärälle ei ole miellyttävää suussa.

Sille joka ei nähnyt mitään kalvoa niin vois jatsoa leikkaus pintaa ja koko maksan pintaa onko eroa.

 

Joo, kiitti. Nyt ehkä älysin. 1 reuna on vähän eri värinen ja vähän paksumpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

KAnnattaa myös leikata viipaleiksi kalvo poiston jälkeen, pystyy helpommin määrittelemään kyspyyden, maksa ei saa olla ylikypsää vaan vähän punaista sisältä.

Ei kai se rauta siitä katoa, vaikka ylikypsää olisikin?

Maksassa on paljon muitakin vitamiinia ja hiven aineita. Maksa sitkistyy liian kauan kypsytettynä. Itse paistan maksan korkeintaan sentin paksuisena pihvinä minuutti puoleltaan kuumalla pannulla.

Olen paistanut tuota klönttiä kauemmin ja siitä tulee vieläkin verta. Noh, keitän tuon lopun.