Lepomistaitoiset! Missä vika, kun pullat " ratkeaa" uunissa
leivoin tuossa lasten kanssa ja hyviä tuli, mutta mietin, että miksi osa pullista halkeili uunissa, teinkö jotain väärin.
T. äiti, harrastelija leipoja, joka haluaa oppia
Kommentit (8)
Noh, taidot on vähän ruostuneet viime aikoina. Joku nykyleipuri varmaan vielä tarkentaa...
jauhoja saattoi kyllä tulla liikaa, kun oli neljä leipuria ;)
yleensä jos taikinassa on liikaa jauhoja niin pullat ovat tiiviitä ja kovia.
me siis tehtiin rasvatonta pullaa :O, voisko halkeamat johtua siitä. , voi mua, no ei ainakaan lihota, ja oli yllättävän hyvää, vaikka vähän kovaa onkin (luulin, että lapset oli laittanut liikaa jauhoja, kun niitä jokainen halus laittaa)
t. muistiongelmainen ap, jolle lapsetkin nauraa
raakaa taikinaa joka kohoaa, tai muuten lämmön vaikutuksena laajenee kypsyessään, niin kuori ei anna myöden vaan halkeaa?
Vierailija:
me siis tehtiin rasvatonta pullaa :O, voisko halkeamat johtua siitä. , voi mua, no ei ainakaan lihota, ja oli yllättävän hyvää, vaikka vähän kovaa onkin (luulin, että lapset oli laittanut liikaa jauhoja, kun niitä jokainen halus laittaa)t. muistiongelmainen ap, jolle lapsetkin nauraa
tarvis vissiin apua kirjoittamisessakin.
t. ap