Siis mitä? Servettien käyttöä kytätään kahvilassa!
Käytiin kahvilla miehen kanssa. Erikoiskahvit ja leivonnaiset maksoivat 24€ yhteensä. Otin telineestä meille kolme servettiä. Tähän myyjä ojensi etten ottaisi kuin yhden. Kyllä oli tunnelma pilalla ja jäi tiskit viemättä kärryyn. Niin paljon otti päästä.
Ei tee mieli mennä uudelleen enkä tilaa heiltä enää kakkujakaan. Tiedä mitä korviketta tai vanhoja aineita laittavat tuotteisiin kun on noin vaikeaa.
Ymmärrän jos joku teini ottaa tuosta vaan 10 servettiä teensä oheen mutta että kuuskymppiset fiksut asiakkaat saavat tällaisen luokattoman kohtelun. Niin sanattomaksi vetää.
Kommentit (50)
Seuraavalla kerralla sit omat setit mukaan ;)
Yrityksemme on jo konkurssissa, kun asiakkaat ottaa aina hirveän läjän servettejä :,(
Tämä on törkeää, mutta miksi kolme servettiä kun kaksi olisi riittänyt?
Vierailija kirjoitti:
Yrityksemme on jo konkurssissa, kun asiakkaat ottaa aina hirveän läjän servettejä :,(
Pitäisihän siinä kyltti olla ettei myyjän tarvitse huomautella: Vain yksi servetti per asiakas!
Käyttäydytte kuin venäläiset hotellin aamiaisella, laukku täyteen banaaneja ym syötävää. Otetaan vain mitä tarvitaan, et sinä kotonakaan laita ylimääräisiä servettejä.
Onpa niuhoa. Jos maksaa kahvista ja leivoksista 24 euroa, niin pitäisi saada kyllä useampi servietti ottaa. Meillä taapero ainakin suttaa naamaansa ja käsiään jo niin paljon, ettei siihen yksi servietti riitä.
Jopas... Kyllä maailma nyt varmaan pelastuu jätevuorista, kun servettejä ottaa vaan yhden kappaleen.
Usein ne telineetkin on niin täyteen ahdettu, että senkin takia tulee enempi servettejä kuin oli tarkoitus ottaa. Siitä olis kannattanut henkilökunnan aloittaa, että lakkaavat tunkemasta niitä umpitäyteen sen takia, ettei tarttis koko ajan olla täyttelemässä niitä.
Oli mielestäni tarpeetonta pilkunviilausta henkilökunnalta asikasta kohtaan. Mutta ei Suomessa mitään palvella osatakaan, joten ei tapaus sinänsä yllätä. Täällä asiakas on aina väärässä, kun muualla maailmassa asiakasta kohdellaan siten kuin hän olisi aina oikeassa. Silloinkin kun ei ole.
Vierailija kirjoitti:
Yrityksemme on jo konkurssissa, kun asiakkaat ottaa aina hirveän läjän servettejä :,(
Sulla ei ole bisnesnokkaa. Lopeta yrityksesi.
No miksi otit kolme?? Mietipä nyt, kun jokainen päivän asiakas ottaa enemmän kuin yhden servetin, onhan se älytöntä tuhlausta! Harvoin sitä yhtäkään oikeasti tarvitsee, on vain tapa taputella suupieliä. Tai itse ainakin osaan syödä siististi. Jos on jotain käsin syötävää, niin mieluummin putsaan rasvaiset tai tahmaiset kädet omalla savetilla tms., joka oikeasti puhdistaa. Tai jopa käyn vessassa pesemässä. Jos taas kahvit loiskahtaa pöydälle, niin sitten voi hakea sitä paperia lisää.
Olen kyllä tässä kahvilan pitäjän puolella, hyvä että huomauttaa. Voin kuvitella miten ottaa päähän heittää tarjottimilta niitä käyttämättömiä servettejä roskiin. Voisi vaikka pistää takaisin nippuun ja pistää tuollaisten tuhlurien annokseen mukaan.
Kaksi servettiä tarvitaan jo syliin sen verran kuppi aina vuotaa.
Ruokatarvikkeet 2000
Logistiikka ja palvelut 1500
Vuokra 8000
Servietit 36000
Palkat 15000
Joku ketä on hyvä taloudessa pliis auta minua budjetoimaan kahvilani. olen pian konkurssissa.
Vierailija kirjoitti:
No miksi otit kolme?? Mietipä nyt, kun jokainen päivän asiakas ottaa enemmän kuin yhden servetin, onhan se älytöntä tuhlausta! Harvoin sitä yhtäkään oikeasti tarvitsee, on vain tapa taputella suupieliä. Tai itse ainakin osaan syödä siististi. Jos on jotain käsin syötävää, niin mieluummin putsaan rasvaiset tai tahmaiset kädet omalla savetilla tms., joka oikeasti puhdistaa. Tai jopa käyn vessassa pesemässä. Jos taas kahvit loiskahtaa pöydälle, niin sitten voi hakea sitä paperia lisää.
Olen kyllä tässä kahvilan pitäjän puolella, hyvä että huomauttaa. Voin kuvitella miten ottaa päähän heittää tarjottimilta niitä käyttämättömiä servettejä roskiin. Voisi vaikka pistää takaisin nippuun ja pistää tuollaisten tuhlurien annokseen mukaan.
Siinäpähän huomauttelee. Ei tarvi valittaa sitten, kun asiakkaat alkaa valumaan muihin kahviloihin. Asiakkaat äänestää jaloillaan, kun huomaavat etteivät ole tervetulleita.
Mä otan yleensä kolme servettiä. Alkaa usein vielä nenä vuotamaan kun menen ulkoa sisälle lämmintä teetä tai kahvia juomaan niin saan sitten myös niistää. Usein myös vesilasista läikkyy tarjottimelle kun sitä kantaa pöytään. Jos on pöytiin tarjoilu niin sitten yksi servetti riittää.
Vierailija kirjoitti:
No miksi otit kolme?? Mietipä nyt, kun jokainen päivän asiakas ottaa enemmän kuin yhden servetin, onhan se älytöntä tuhlausta! Harvoin sitä yhtäkään oikeasti tarvitsee, on vain tapa taputella suupieliä. Tai itse ainakin osaan syödä siististi. Jos on jotain käsin syötävää, niin mieluummin putsaan rasvaiset tai tahmaiset kädet omalla savetilla tms., joka oikeasti puhdistaa. Tai jopa käyn vessassa pesemässä. Jos taas kahvit loiskahtaa pöydälle, niin sitten voi hakea sitä paperia lisää.
Olen kyllä tässä kahvilan pitäjän puolella, hyvä että huomauttaa. Voin kuvitella miten ottaa päähän heittää tarjottimilta niitä käyttämättömiä servettejä roskiin. Voisi vaikka pistää takaisin nippuun ja pistää tuollaisten tuhlurien annokseen mukaan.
Onko paljonkin raskaampaa heittää tarjottimelta pois kolme servettiä sen yhden sijaan? Osaatko ihan gramman tuhannesosina kertoa, paljonko enempi painaa tai maksaa vaivaa heittää 3 servettiä yhden sijaan?
Siksi toisekseen, useassa paikassa kahvilan porukka ei niitä tarjottimia enää edes tyhjennä, vaan asiakkaat itse.
Eli ikäsyrjintä olis susta parempi kuin järkevä rajoitus servietteihin?
Vierailija kirjoitti:
Kaksi servettiä tarvitaan jo syliin sen verran kuppi aina vuotaa.
Jos kädet noin vapisee ja huuli vuotaa, kannattaa pitää mukana omia nenäliinoja.
0/5