Vegaanista pekonin kaltaista haetaan.
Kommentit (23)
Kurkku. Leikkaat pitkiä viipaleita. Samanlainen tekstuuri ja suutuntuma pekonin kanssa.
Vegepekoni
Voit käyttää pekonia esimerkiksi pastakastikkeissa, hampurilaisen välissä, perunamuusin kanssa kermakastikkeessa tai vaikka lisukkeena brunssilla.
Ainekset
4 dl soijahiutaleita
5 rkl soijakastiketta
2 tl riisiviinietikkaa
4 tl tummaa siirappia
3 tl nestemäistä savuaromia (huom! laita vain puolet jos olet epävarma pidätkö nestesavun mausta)
2 tl grillimaustetta
öljyä paistamiseen
Valmistus
Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, siirappi, grillimauste ja nestemäinen savuaromi yhteen.
Lisää joukkoon soijahiutaleet ja anna nesteen imeytyä hiutaleisiin.
Paista hiutaleita runsaassa rasvassa, kunnes ne ovat ruskistuneita.
Jos haluat, voit jäähdyttää hiutaleet talouspaperin päällä, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois, mutta toimii hyvin rasvaisinakin.
Lähde
Papu Seitanvekoni 130g
~2,89 €
22,23 €/kg
https://www.s-kaupat.fi/tuote/papu-seitanvekoni-130g/6409490000875
Syö pekonia, tai kasvia. Molempaa et saa, vaikka kuinka kuvittelisit.
Poppamies pekonin makuinen mausteseos 100 g
https://vegekauppa.fi/tuote/poppamies-pekonin-makuinen-mausteseos/
Mistä saisi salamin makuisia tomaatteja?
Vegaani, ikävöitkö pekonia? Gordon Ramsay kehitti pomminvarman reseptin juuri sinulle: "Nerokasta"
Huippukokki Gordon Ramsay paljasti vegaanien iloksi salaisen reseptinsä lihattoman "pekonin" valmistamiseen TikTok-palvelussa. Videolta voi huomata, kuinka pekonia ja sen vegaanista versiota ei tahdo erottaa toisistaan. Lihaton versio ei kalpene alkuperäisen rinnalla.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/vegaani-ikavoitko-pekonia-go…
Eipä tuo vegaani erottanut jauhelihakastiketta kun kehuin olevan varta vasten hänelle tehty vegaaninen. Hyvin kelpasi nautasika jauheliha. Kait ne sitten on vastaavia.
Vierailija kirjoitti:
Vegepekoni
Voit käyttää pekonia esimerkiksi pastakastikkeissa, hampurilaisen välissä, perunamuusin kanssa kermakastikkeessa tai vaikka lisukkeena brunssilla.
Ainekset
4 dl soijahiutaleita
5 rkl soijakastiketta
2 tl riisiviinietikkaa
4 tl tummaa siirappia
3 tl nestemäistä savuaromia (huom! laita vain puolet jos olet epävarma pidätkö nestesavun mausta)
2 tl grillimaustetta
öljyä paistamiseen
Valmistus
Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, siirappi, grillimauste ja nestemäinen savuaromi yhteen.
Lisää joukkoon soijahiutaleet ja anna nesteen imeytyä hiutaleisiin.
Paista hiutaleita runsaassa rasvassa, kunnes ne ovat ruskistuneita.
Jos haluat, voit jäähdyttää hiutaleet talouspaperin päällä, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois, mutta toimii hyvin rasvaisinakin.
Lähde
Fy fittan.
Joulukinkku oli eläessään yhtä älykäs kuin 5-vuotias lapsi
https://suomenkuvalehti.fi/kotimaa/joulukinkku-se-oli-elaessaan-yhta-al…
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä?
Vierailija kirjoitti:
Syö pekonia, tai kasvia. Molempaa et saa, vaikka kuinka kuvittelisit.
Juuri näin. Korvike ei koskaan vastaa alkuperäistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö pekonia, tai kasvia. Molempaa et saa, vaikka kuinka kuvittelisit.
Juuri näin. Korvike ei koskaan vastaa alkuperäistä.
Voin hyvin syödä pikkasen erilaista tai huonompaa, kunhan en samalla osallistu eläinten tehokasvatukseen ja tehoteurastukseen.
Muu kinkkusuikale, esim. vegaaniseen pasta carbonaraan oivallinen.
Pekoni🐽