Teettekö ruskeakastikkeen nakkikastikkeeseen?
Kommentit (27)
Ei kai kukaan alle 60v tee nykyään ruskeakastiketta?
Nykyään tehdä kastike aina kermasta ja tomaattimurskasta.
Minkä muun kastikkeen muka voisi tehdä siihen? Tummaksi ruskistettu voi-vehnäjauhoseos on paras.
Teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Yllättävän hyvää on.
Vierailija kirjoitti:
Teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Yllättävän hyvää on.
Suosittelisin välttämään, sisältää arominvahventeita siksi maistuu sinulle:
VEHNÄJAUHO, kasviöljyt (auringonkukka- ja maissiöljy), sokeri, perunatärkkelys, suola, aromit (sisältää SELLERIÄ), tomaattisose, sipuli, LAKTOOSI, OHRAMALLASUUTE, MAITOPROTEIINI, mausteet (mm. mustapippuri), punajuurijauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe, hiivauute
Juu ja ketsuppia siihen . Jotkut tekee maitzsena jauhosta. Ai kun herkkua. Sopii kaikille kun nakkeja on sekä kalkkuna että kana että mitä lie että sika että lehmä lammas että juustonakkeja makkaraa kuin kasvis. Ryynimakkara olisi ihanaa mut siinä on elukan sydäntä. Hyi. Joissan lihapiirakoita on. Hyi. Muuten nakki kastike ruskeakastikkeena sipulia ja perunaa kuin suolakurkku kuin punajuuri kuin maitoa. Käy muussille. Vadelma kiisseliä ja jäätelöä. Suolakurkkua voi pilkkoa kastikkeeseen mausteeksi kuin loraus ketsuppia. Ja mitään elukkauhreja kristitty ei uhraa on ihan sama mikä elukka kunhan terve.
En tee koskaan sen enempää ruskeakastiketta kuin nakkikastikettakaan. Lapsena söin, mutta aikuisena en vapaaehtoisesti syö enkä tee. Epäterveellistä!
Jaa purjo peruna keitto sose on sitten hyvää myös sekin käy kastikkeeksi tai keittona. Kermaa.
Mie laitan ruskeaan kastikkeeseen sinappia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Yllättävän hyvää on.
Suosittelisin välttämään, sisältää arominvahventeita siksi maistuu sinulle:
VEHNÄJAUHO, kasviöljyt (auringonkukka- ja maissiöljy), sokeri, perunatärkkelys, suola, aromit (sisältää SELLERIÄ), tomaattisose, sipuli, LAKTOOSI, OHRAMALLASUUTE, MAITOPROTEIINI, mausteet (mm. mustapippuri), punajuurijauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe, hiivauute
Ei haittaa. En sitä jatkuvasti syö. Nykyäänhän ei voi oikein mitään syödä.
Minä teen nakkikastikkeen ruskeakastikkeeseen.
Vierailija kirjoitti:
Teettekö ruskeakastikkeen nakkikastikkeeseen?
En tee. Saatan tehdä nakeille kyllä ruskeakastikkeen.
Harvoin tulee tehtyä nakkikastike, mutta jos teen niin ilman muuta aito ruskeakastike ja vielä suolakurkkuviipaleita sekaan. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Yllättävän hyvää on.
Ei tuo ole oikeaa ruskeaa kastiketta nähnytkään. Lisänä pussikastikkeen aromit, nam nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Yllättävän hyvää on.
Ei tuo ole oikeaa ruskeaa kastiketta nähnytkään. Lisänä pussikastikkeen aromit, nam nam.
Mun mielestä on ihan hyvää kun paistaa sipulit ja laittaa sinappia sekaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei kai kukaan alle 60v tee nykyään ruskeakastiketta?
Nykyään tehdä kastike aina kermasta ja tomaattimurskasta.
Ei mitään kermaa, kun oikea tomaattikastike siihen pitää tehdä.
Kuka alle 70v käyttää ruoanlaitossa kermaa?
N55
Vierailija kirjoitti:
Juu ja ketsuppia siihen . Jotkut tekee maitzsena jauhosta. Ai kun herkkua. Sopii kaikille kun nakkeja on sekä kalkkuna että kana että mitä lie että sika että lehmä lammas että juustonakkeja makkaraa kuin kasvis. Ryynimakkara olisi ihanaa mut siinä on elukan sydäntä. Hyi. Joissan lihapiirakoita on. Hyi. Muuten nakki kastike ruskeakastikkeena sipulia ja perunaa kuin suolakurkku kuin punajuuri kuin maitoa. Käy muussille. Vadelma kiisseliä ja jäätelöä. Suolakurkkua voi pilkkoa kastikkeeseen mausteeksi kuin loraus ketsuppia. Ja mitään elukkauhreja kristitty ei uhraa on ihan sama mikä elukka kunhan terve.
Maizena, sitä kai tarkoitit? Se nyt ei varsinkaan kuulu ruskeaan kastikkeeseen alkuunkaan. Vehnäjauhoon se tehdään aina, jos ei tehdä, se kastike on ihan jotakin muuta kuin ruskea kastike.
Minä teen