Perustetaan Marttiliitto, jossa ruokaan pitää aina laittaa voita ja makkaraa.
Martoilta ei kysellä. Tässä on Marttiliiton ensimmäinen resepti:
HK-sininen tai muu lenkki, pekonia, Emmental-juustoa, keltasipulia, valkosipuli, chili, yön yli seisseet keitetyt perunat, voita. Pilko perunat, makkara, sipuli, chili, ja valkosipuli ja raasta juusto. Paista sipuli ja perunat mieluiten valurautapannussa keskirunsaassa voissa ja mausta ne suolalla sekä perusmausteilla. Kun perunaan alkaa tulla paistopintaa, lisää makkara ja pekoni ja paista rauhallisella lämmöllä vielä ainakin puolituntia käännellen. Sitten lisää valkosipuli, chili ja juustoraaste ja käännä levy ykköselle ja anna tekeytyä hyvän aikaa. Lisämakua saa chorizosta, homejuustosta, palvikinkusta tai salamista.
Kommentit (22)
Yhdistyksen perustaminen on suhteellisen vapaata. Alla ohjeet. Tarvit toki vain 2 kaveria.
https://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/yhdistyksen_perustajalle.html
Arto Satonen voisi sitten tulla Keulakuvaksi koska hänelle kelpaa kaikenlainen MAKKARA, josta hänellä on myös kokemusta
Liitosta en tiedä mutta resepti on hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Liitosta en tiedä mutta resepti on hyvä.
Marttiliitto keksi ensi töikseen pyttipannun!
Älä unohda suolaa! Pottujen pitää olla tietenkin kuorineen keitettyjä, ei niistä muuten hyvää tule. Olen valmis liittymään heti, vaikka perusluonteeltani olen pikemminkin Maria kuin Martta.
Paksua ja suonikasta makkaraa, jossa on karvoja puoleen varteen! Perinnetietoinen käyttää voita liukasteena kuten Sotkamon naijjaisissa.
Vierailija kirjoitti:
Paksua ja suonikasta makkaraa, jossa on karvoja puoleen varteen! Perinnetietoinen käyttää voita liukasteena kuten Sotkamon naijjaisissa.
Omnomnomnom...
Vierailija kirjoitti:
Paksua ja suonikasta makkaraa, jossa on karvoja puoleen varteen! Perinnetietoinen käyttää voita liukasteena kuten Sotkamon naijjaisissa.
Kyllä yhdynnät kuuluvat tavallisesti normaaleihin hautajaisiin.
Miehillä vois kyllä olla oma niksi-liitto.
Pydäri paranee kun laittaa korauksen kermaa siihen. Joskus laitan purkkipapujakin jenkkimalliin.
Ehkä miehetkin tarvitsevat liiton, joka jakaa neuvoja. Uusavuttomuus kukoistaa myös sillä puolella.
Aha. Koristeena makkara. Viillellyt nätisti.
Hirvipaisti.
Heitä koristeet variksille.
Vierailija kirjoitti:
Aha. Koristeena makkara. Viillellyt nätisti.
Hirvipaisti.
Heitä koristeet variksille.
Makkara maustaa mietomakuisen hirvenlihan. Kai miehetkin nykyään saa maistuvaa ruokaa syödä?
Miksi makkaraa, lihaa on vielä saatavilla ?
Mihin kalja unohtui reseptistä? Sitä pitää aina olla särpimenä. T. Reiska
Taas joku joka ei halua itse tehdä mitään minkään asian eteen. Vaan jonkun muun pitäisi tehdä tämänkin miehen puolesta joku makkaraklubi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liitosta en tiedä mutta resepti on hyvä.
Marttiliitto keksi ensi töikseen pyttipannun!
Seuraavaksi tuunataan lihapiirakka uusiksi. Neljä nakkia tai kunnon pätkä sinistä lenkkiä ja paljon pekonia ja juustoa väliin. Yksi kirsikkatomaatti.
Vähärasvainen broileri ja kala ovat liiton kiellettyjen listalla.
Makkaroissa ja juustoissa täytyy ylittyä tietty rasvaprosentti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liitosta en tiedä mutta resepti on hyvä.
Marttiliitto keksi ensi töikseen pyttipannun!
Seuraavaksi tuunataan lihapiirakka uusiksi. Neljä nakkia tai kunnon pätkä sinistä lenkkiä ja paljon pekonia ja juustoa väliin. Yksi kirsikkatomaatti.
Korvaisin itse tomaatin pienellä ndujalla tai chilillä, mutta en tuomitse tomaattiakaan. Kelpaako Marteille tällainen lounaantekonäppänen, jossa 7,5 mm paksuiselle sipuliteemakkaralle laitetaan pohjalle mätitahnaa, päälle majoneesia niin ettei mätitahna näy ja koko komeuden suojaksi Oltermannia? Ruokajuomaksi banaaanijugurttia suoraan purkista.
No perusta. Ja anna toisten tehdä mitä haluavat omissa järjestöissään.