Panda, Fazer vai Brunberg? Mitä muita kotimaisia suklaa valmistajia on?
Haluan tukea suomalaista työllisyyttä ja ostaa suomalaista. Mutta onko meillä suklaissa oikeasti valikoitavaa? Löytyykö hyvää suomalaista suklaata?
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Marabou on parasta ikinä!
Ei ole kotimainen
Brunberg! Edelleen kotimaisessa omistuksessa ja suklaat maistuu ihan yhtä hyvältä kuin ennenkin, samoilla resepteillä tehdään. Ihan varma en ole, mutta taitaa olla kaikki tuotteet palmuöljyttömiä.
Canteburys chocolade. Belgialaiset on parhaita suklaita. Ne simpukat ihan.
Ulkomailta se kaakao aina tulee. Luomua jos haluat niin sitten ekokauppa. Mutta tumman suklaan pakottaminen joka tuotteeseen on outoa.
Onko muiden mielestä joissain pandan tuotteissa muuttunut maku? Mä olen aina tykännyt niistä pääsiäisenä myytävistä tipu marmeladeista, mutta ei ollut mielestäni ihan kuin ennen. ? Samoin ne virvon varvon patukat oli erilaisia, siinä kyllä huomasin reseptin muuttuneen.
Brunberg suukot hyviä. Olen joskus käynyt brunberg tehtaalla. Lakua ainakin tekevät ja toffeeta.
Pandan omistaa norjalainen Orkla. Suosin Brunbergin tuotteita ja esim ph7 on Tuusulasta.
Pieni Suklaatehdas, myös Porvoolainen yritys.
Halva on suomalainen firma, Helsingin Pitäjänmäellä tehdas.
Brunberg, ainoa joka valmistaa laktoositonta suklaata.
Marabou on parasta ikinä!