Oliivia öljy. Syökä täällä kukaan? Itse yritän tottua tuotteeseen
Mutta maistan oliivia öljyn maun vielä paistamisen jälkeen. Olen tottunut voihin. Esimerkiksi eilen paistoin jauhe lihaa ja tuo sivu maku jäi siihen. Sama tänään kanan munien kanssa.
Tottuuko tohon?
Kommentit (9)
Oliiviöljy
Jauheliha
Sivumaku
Kananmuna
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljy
Jauheliha
Sivumaku
Kananmuna
Taisi ap laittaa ihan kiusallaan.
Eihän jauheliha tarvitse paistamiseen mitään öljyä tai voita.
Vierailija kirjoitti:
Joo älkää vastatko.
Epäilen, että on provo. Ap ei muka osaa oikeinkirjoitusta.
Kyllä minä osaan oikein kirjoituksen.
Ap
AI yrittää olla ihminen, hahaa luuseri bittipää...
sulla on teko oliiviöljyä. Osta kunnollista eikä mitään vitosen...
Vierailija kirjoitti:
sulla on teko oliiviöljyä. Osta kunnollista eikä mitään vitosen...
Se on laatu Tavaraa. Maksoi 8€ pullo.
Ap
Ap osta kunnollista oliiviöljyä, ei ole sivumakuja. Älä osta jotain Bertollia marketista. Katso myös netistä - josta voi myös tilata oliiviöljyä. Itse käytän ainakin 40 vuotta vain oliiviöljyjä ruokien valmistukseen ja myös leivän kanssa, oliivit ovat hyviä, syön niitä joka päivä ja sitten on se Tapenada mustista oliiveista, se vasta hyvää onkin, tosin aika kallista...
Joo älkää vastatko.
Epäilen, että on provo. Ap ei muka osaa oikeinkirjoitusta.