Pitääkö grillimakkara kuoria ennen paistamista?
Kommentit (20)
Ei ollenkaan. Possun suoli on grillimakkaran maukkain osa.
Lienee makuasia. Itse syön kuorineen.
Håkan Blööstä kannattaa ottaa se muovikuori pois.
Vierailija kirjoitti:
Håkan Blööstä kannattaa ottaa se muovikuori pois.
paitsi ei ole muovia.
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Lauantaimakkara.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Gouter, Gotler, Sipuliteemakkara.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Lauantaimakkara.
Lauantaimakkara EI OLE grilli- eikä lenkkimakkara vaan leikkelemakkara.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Gouter, Gotler, Sipuliteemakkara.
Eivät ole grillimakkaroita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Lauantaimakkara.
Lauantaimakkara EI OLE grilli- eikä lenkkimakkara vaan leikkelemakkara.
Miksi poutulla sitten lukee; lauantailenkki?
Eiku kannattaa paistaa kuorineen ja ottaa kuori pois paistamisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Ei ollenkaan. Possun suoli on grillimakkaran maukkain osa.
Varsinkin jos sinne on jäänyt sitä ruskeeta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Gouter, Gotler, Sipuliteemakkara.
Eivät ole grillimakkaroita.
Myydään grillillä, joten ovat grillimakkaroita.
Kourihan on makkaran paras osa. Tänään söin jotain halpis poprilli makkaroita olemattomalla kuorella, ei ollenkaan hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Kourihan on makkaran paras osa. Tänään söin jotain halpis poprilli makkaroita olemattomalla kuorella, ei ollenkaan hyviä.
Suoli on luonnontuote, joten laatu vaihtelee. Ihan samaan suoleen se artesaanimakkara on pursotettu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo muovikuoret pois,luonnonkuoret saa hotkia sellaisenaan.
Sano YKSIKIN Suomessa myytävä grillimakkara (tai edes lenkki-) joka on MUOVIkuoressa?
Lauantaimakkara.
Lauantaimakkara EI OLE grilli- eikä lenkkimakkara vaan leikkelemakkara.
Lauantaimakkaraa tulee porilaiseen ja makkarakuppeihin, joten on grillimakkara.
Itse laitan makkarat saunankiukaalle ja heitän vähän olutta päälle.
Kuorin ennen suoleen laittamista.