Heittäisitkö pesto purkin roskiin, jos pestossa olisi pistävä maku? Onko mennyt mahdollisesti huonoksi?
Kommentit (22)
Ei peston pitäisi pistävältä maistua. Roskiin vaan.
Kyllä, roskiin. Jos maku ei kuulu siihen.
Jos maistuu oudolta niin toki heitän pois.
Uskomattoman uusavuttomia ihmisiä täällä.
Kaiken mikä maistuu pahalta/oudolta heitän pois, oli sitten pilaantunut tai ei.
Vierailija kirjoitti:
Uskomattoman uusavuttomia ihmisiä täällä.
Niimpä. Voi olla vaikka valmistusvikainen niin kannattaa valittaa ostopaikkaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei peston pitäisi pistävältä maistua. Roskiin vaan.
Biojätteisiin ja purkki kierrätykseen !
Vierailija kirjoitti:
No siinähän lukee, kauanko säilyy?
Kannattaa myös muistaa, että parasta ennen ja kuinka kauan se säilyy avaamisesta on kaksi eri asiaa. Itsellä homehtui joskus pesto jääkaapissa ihan parissa viikossa, vaikka parasta ennen päiväykseen oli vielä kauan. Valmistaja oli unohtanut merkata purkkiin, että se säilyy avaamisesta vain joitain vuorokausia!
Tuotteet voivat joko kestää paljon pidempään kuin purkissa lukee tai sitten pilaantua jo ennen kuin purkissa lukee. Minä ratkaisen nämä pulmat etupäässä aistinvaraisesti. Jos tuote maistuu, haisee tai näyttää pilaantuneelta, en tietenkään syö sitä.
Pesto pilaantuu todella nopeasti. Se ei säily purkin avaamisen jälkeen kuin korkeintaan viikon. Seuraavan kerran kun ostat pestopurkin niin laita loppu pesto annoksiksi ja pakastimeen niin se säilyy pidempään.
Mä pakastan puolet pestopurkista, koska jääkaapista avattuna pitäisi syödä 5 päivän sisällä. Olisi aika suolaista, jos enemmän syö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No siinähän lukee, kauanko säilyy?
Kannattaa myös muistaa, että parasta ennen ja kuinka kauan se säilyy avaamisesta on kaksi eri asiaa. Itsellä homehtui joskus pesto jääkaapissa ihan parissa viikossa, vaikka parasta ennen päiväykseen oli vielä kauan. Valmistaja oli unohtanut merkata purkkiin, että se säilyy avaamisesta vain joitain vuorokausia!
Joo ne pitäis käyttää muutamissa päivissä avaamisesta. Vasta heitin pois homeisen chilitahnapurkin, jonka olin avannut viikko sitten. Jääkaapissa ollut koko aika, mutta silti homeessa.
Tärkeätä on aina aistinvaraisuus. Pitäisi olla ihan perusasia! Varsinkin avatuissa purkeissa monet muuten huoneenlämmössä säilyvät säilykkeet voivat pilaantua nopeastikin, vaikka olisi jääkaapissa säilyttänyt.
Miksi et tee itse. Maailman helpoin tehdä ja maku parempi sekä ei ole lisäaineita.
Vierailija kirjoitti:
Mitä toi edes on?
Se on sellainen lasipurkissa myytävä paksu kastike tai mönjä, jota syödään keitetyn spaghetin tai makaronin kanssa. Sitä voi varma käyttää myös riisin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Pesto pilaantuu todella nopeasti. Se ei säily purkin avaamisen jälkeen kuin korkeintaan viikon. Seuraavan kerran kun ostat pestopurkin niin laita loppu pesto annoksiksi ja pakastimeen niin se säilyy pidempään.
Jep ja aika ällöttävää, että moni ei tunnu tätä tietävän. Yllättävän harva tuote säilyy avattuna jääkaapissa kovin pitkään. Silti ihmisillä voi olla ties kuinka monta purkkia ja purnukkaa, joista otetaan vähän joskus ja jouluna.
Vierailija kirjoitti:
Pesto pilaantuu todella nopeasti. Se ei säily purkin avaamisen jälkeen kuin korkeintaan viikon. Seuraavan kerran kun ostat pestopurkin niin laita loppu pesto annoksiksi ja pakastimeen niin se säilyy pidempään.
Vastaa näitä valmistomaattikastikkeita. Ei ole mikään mauste, vaan säilyy vain sen mitä einekset säilyy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä toi edes on?
Se on sellainen lasipurkissa myytävä paksu kastike tai mönjä, jota syödään keitetyn spaghetin tai makaronin kanssa. Sitä voi varma käyttää myös riisin kanssa.
Kiitos😄
No siinähän lukee, kauanko säilyy?