Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluaisin huippukokiksi, se olisi unelma ammattini mutta en luota itseeni

Vierailija
19.02.2025 |

Olen kateellinen aina kun katson kokkikilpailuja koska haluaisin olla myös kokkaamassa, jossa läsnä huippuammattilaisia. 

Olen tehnyt joskus keittiössä hommia ja tiedän mitä se on, työ sopii minulle erinomaisen hyvin. Harmi, että alkoholisoiduin hyvin nuorena ja siinä sitten tuli sekoiltua ja lupaava ura lopahti. Nykyään raitis ja intohimo alaan on olemassa. 

En vain luota itseeni tai omaan osaamiseen ja pelottaa osaanko edes enää mitään. 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähde harjoitteluun. Työkkäri tarjoaa varmasti vaihtoehtoja. Palkkaa et saa, mutta ei ole onnistumisen paineitakaan. Saat ottaa vähän iisimmin ja aloittaa pienestä. Siitäkin saa todistuksen ja kokemusta.

Vierailija
2/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lähde harjoitteluun. Työkkäri tarjoaa varmasti vaihtoehtoja. Palkkaa et saa, mutta ei ole onnistumisen paineitakaan. Saat ottaa vähän iisimmin ja aloittaa pienestä. Siitäkin saa todistuksen ja kokemusta.

 

Tuo olisi kyllä hienoa. Mielellään lähtisin harjoitteluun tai tekisin ilmaiseksi töitä alkuun koska kaipaan harjoittelua ja sitä tuntumaa aistien käyttöön, luovuuteen ja ylipäätään loogiseen tekemiseen. -ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halua mieluummin kokiksi. Ei tartte olla huippu. Harva meistä se huippu on.

Vierailija
4/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nyt ensin vain kokiksi. Huipuksi ryhtymistä voi miettiä sitten kun on tehnyt tuota vähän aikaa. Ja ihan kivaa se voi olla vaikkei huippu olisikaan.

Vierailija
5/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rohkeasti vaan eteenpäin Ruuanlaitto on mukavaa työtä.

Vierailija
6/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, mietin itsekin, että otsikko oli kyllä ehkä liian kunnianhimoinen. Sanotaanko, että haluaisin osaavaksi, luovaksi ja hyväksi kokiksi, joka tekee työtään sydämellä. -ap 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
19.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottavatkohan ravintolat ilmaiseksi tekijöitä? Vai vaikuttaako se oudolta jos kysyisi? Tietenkin avaisin tilannetta, että pyrin takaisin alalle mutta kaipaan harjoitusta ja mielelläni työtä teen ihan yhtälailla vaikka palkkaa en siitä saa. Toivottavasti joku ei sitten luule, että on liian hyvää ollakseen totta ja että minulla olisi jotain muuta tässä taka-ajatuksena. Haluaisin vain niin kovasti ammattikeittiöön takaisin. -ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kahdeksan