Miten saada korvapuusteista nättejä?
Yritin taas tänään leipoa korvapuusteja. Ennen uuniin menoa näyttivät ihan hyviltä mutta ulos tuli sen näköisiä, kuin olisivat saaneet korvilleen. Melkoisen littanoita ja toiselle kyljelleen kellahtaneita. Vinkkejä kaipailisin, kuinka saada täydellisen kauniita korvapuusteja.
Kommentit (12)
Pöyhi pöyhi pöyhi.
Muotoile ne löllykät kauniiksi! Anna kohota huolella. Sitten uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Pöyhi pöyhi pöyhi.
Muotoile ne löllykät kauniiksi! Anna kohota huolella. Sitten uuniin.
Ai niinkuin tyynyjä pöyhitään?
Kannattaa henkisesti varautua että korvapuusti näyttää rötköttävältä. Ellei osaa kääriä sen.
Tarpeeksi leveät suikaleet pyöritetään yksitellen ja painetaan syömäpuikolla keskelle viiva vasta nostatuksen jälkeen.
Työnnä roskiin ne, olet tarpeeksi lihava jo muutenkin!
Turkulaiset saa tekohampaita kiinasta
Vierailija kirjoitti:
Työnnä roskiin ne, olet tarpeeksi lihava jo muutenkin!
Kiitos, olipa todella kannustava viesti, onko nyt hyvä mieli?
Vierailija kirjoitti:
Tarpeeksi leveät suikaleet pyöritetään yksitellen ja painetaan syömäpuikolla keskelle viiva vasta nostatuksen jälkeen.
Onko sinun kaikki sormesi amputoitu kun et voi sormilla painaa? Entiseen aikaan opetettiin, että painetaan keskisormilla niin, että sormet vastaavat leivonta-alustaan.
Vierailija kirjoitti:
Tarpeeksi leveät suikaleet pyöritetään yksitellen ja painetaan syömäpuikolla keskelle viiva vasta nostatuksen jälkeen.
Suikaleet? Ei korvapuusteissa ole suikaleita vaan taikina kääritään rullalle. Reilusti voita ja kanelisokeria, niin hyvä tulee. Rulla leikataan kolmion muotoisiksi paloiksi /\/\/\ , käännetään kapea puoli päälle ja painetaan siitä niin, että painuu alustaan asti.
Mulla tulee kans rumia. Olen sanonut, että ne ovat tekijänsä näköisiä, mutta hyvän makuisia.
Kierrä rullalle ja laita muffinivuokiin. Maistuu ihan samalta vaikkei olekaan perinteisen muotoisia.