Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vispikerma ei vaahtoudu

Vierailija
09.02.2025 |

Mikä ihme siinä mahtaa olla syynä kun ei juustoportin vispikerma vaahtoutunut. Vatkasin kauan ja semmoseksi löysäksi jäi. Jääkaappikylmää oli ja puhtaat ja kuivat kulho ja sähkövatkain

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselleni kävi tässä aiemmin sama juttu. Ja oli myös juustoportin vispikermaa. Piti lopettaa vatkaaminen, kun mitään ei vaan tapahtunut ja vatkainkin alkoi vain kuumenemaan. Kulho ja vatkaimet olivat kunnossa eli ei likaa tai kosteutta.

Meinasin laittaa palautetta Juustoportille, että mikä mättää, mutta jäi sitten laittamatta.

Vierailija
2/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itselleni kävi tässä aiemmin sama juttu. Ja oli myös juustoportin vispikermaa. Piti lopettaa vatkaaminen, kun mitään ei vaan tapahtunut ja vatkainkin alkoi vain kuumenemaan. Kulho ja vatkaimet olivat kunnossa eli ei likaa tai kosteutta.

Meinasin laittaa palautetta Juustoportille, että mikä mättää, mutta jäi sitten laittamatta.

Sama tapahtui myös mulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reklamaatiota menemään valmistajalle.

Vierailija
4/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo koskaan saanut tehtyä kermavaahtoa

Vierailija
5/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuiva kulho, sillä ei ole mitään merkitystä, kastuuhan se kermasta kuitenkin.

Kananmunien vatkaaminen ei onnistu jos kulho on märkä tai rasvainen.

 

Vierailija
6/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Reklamaatiota menemään valmistajalle.

Nimenomaan. Minä olen onnistunut hyvin Arlan ja Valion vispikermalla. Juustoportin vispikermaa en muista kokeilleeni. Kuohukerma tietysti vaahtoutuu nopeimmin, mutta kyllä vispikermana myytävän tuotteen pitäisi vaahtoutua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko rasvapitoisuutta vähennetty?

Pitäisi olla 38%

Vierailija
8/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispisperma vaahtoutuu ihan kätevästi. Vaatii jonkin verran vatkausta mutta lopputulos on tyydyttävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

 Hyvä tietää, että muillakin sama. Täytynee pistää palautetta. Itsellä myös vatkain jo kuumeni. Yleensä olen ostanut eila vispikermaa, eikä mitään ongelmaa ole ollut. -Ap

Vierailija
10/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuiva kulho, sillä ei ole mitään merkitystä, kastuuhan se kermasta kuitenkin.

Kananmunien vatkaaminen ei onnistu jos kulho on märkä tai rasvainen.

 

Kyllä nimenomaan kerman vatkaamisessa tulee välineiden olla kuivat. Ja kananmunissa tietysti samoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko rasvapitoisuutta vähennetty?

Pitäisi olla 38%

36% näkyy olevan

 

Vierailija
12/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kuohukermaa, vispikerpaa käytän vain kastikkeisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vispisperma vaahtoutuu ihan kätevästi. Vaatii jonkin verran vatkausta mutta lopputulos on tyydyttävä.

Näin yleensä ja vaahdosta tulee kestävää ja sileämpää kuin kuohukermasta. Mutta tuolle juustoportin kermalle ei tapahtunut oikeastaan mitään; löysää vetelää vaahtoa.

Ei ap

Vierailija
14/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta kuohukermaa, vispikerpaa käytän vain kastikkeisiin.

 

Jokainen tietysti tyylillään mutta, vispikerma on juurikin tehty kestävään ja kuohkeaan kermavaahtoon ja kuohukerma sopii paremmin ruuanlaittoo  jo senkin takia että kestää hauduttamisen paremmin kuin vispikerma. Juustoportin vispikermaa en ole kokeillut, ostan vaan Valion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion vispikermaa olen käyttänyt ja kyllä se vaahtoutuu ja kestää hyvin.

16/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita vähän tomusokeria sekaan ja jatka yrittämistä. Kokeile vaikka laittaa jääkaappiin vähäksi aikaa. 

🇺🇦🇮🇱

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi seitsemän