Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ymmärtääkö ihmiset että nykyiset viinit tehdään aina teollisesti?

Vierailija
30.01.2025 |

Käytännössä kaikki maku saadaan aikaan lisäaineilla. Tämähän tekee viinistä aika bulkkia.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

Vierailija
2/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähde?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehkää kotiviiniä, itse teen kiljua!

Vierailija
4/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei varmasti tehdä. 

Vierailija
5/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lähde?


https://areena.yle.fi/1-3797233

Vierailija
6/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teollisesti kyllä. Muu on BS

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaviini ja muovipullo. Ei kiitos .

Vierailija
8/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee saapaskiljua ja on taatusti autenttiset aromit ilman lisä- ja väriaineita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei tehdä!

Toki Alkossa myytävät bulkkiviinit ovat heikointa laatua - halvalla ostetaan ja kalliilla myydään...

terkut Italian viinialueelta

Vierailija
10/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etpä ole tainnut viinitiloilla juurikaan käydä. Vaikka kapasiteetti olisi miljoonia litroja, niin valmistustapa on edelleen melko perinteinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tottakai ne tehdään teollisesti. Määrät niin julmetun isoja.

Jo ihan tovi sitten ollaan siirrytty pois käytännöstä, että rypäleet kerättiin ensin käsin ja sitten mehustettiin polkemalla niitä tynnyrissä paljain jaloin.

Eli kyllä: ihmiset tajuavat tämän.

Makua ei sen sijaan lisäaineilla tehdä. Kannattaa tutustua varsinkin perinteikkäiden viininvalmistajien prosesseihin. Ihan googlella löytyy. Ovat ylpeitä tuotannostaan ja miten aito tuote ja laatu varmistetaan.

Vierailija
12/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloittaja on pitkäaikainen gambinan suurkuluttaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No tottakai ne tehdään teollisesti. Määrät niin julmetun isoja.

Jo ihan tovi sitten ollaan siirrytty pois käytännöstä, että rypäleet kerättiin ensin käsin ja sitten mehustettiin polkemalla niitä tynnyrissä paljain jaloin.

Eli kyllä: ihmiset tajuavat tämän.

Makua ei sen sijaan lisäaineilla tehdä. Kannattaa tutustua varsinkin perinteikkäiden viininvalmistajien prosesseihin. Ihan googlella löytyy. Ovat ylpeitä tuotannostaan ja miten aito tuote ja laatu varmistetaan.


Noi on itseasiassa kulisseja. Todellisuudessa käytännössä kaikki paitsi alkuviinit tehdään tehtaissa ja maku saadaan aikaan keinotekoisesti.

Vierailija
14/14 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No tottakai ne tehdään teollisesti. Määrät niin julmetun isoja.

Jo ihan tovi sitten ollaan siirrytty pois käytännöstä, että rypäleet kerättiin ensin käsin ja sitten mehustettiin polkemalla niitä tynnyrissä paljain jaloin.

Eli kyllä: ihmiset tajuavat tämän.

Makua ei sen sijaan lisäaineilla tehdä. Kannattaa tutustua varsinkin perinteikkäiden viininvalmistajien prosesseihin. Ihan googlella löytyy. Ovat ylpeitä tuotannostaan ja miten aito tuote ja laatu varmistetaan.

 

Noi on itseasiassa kulisseja. Todellisuudessa käytännössä kaikki paitsi alkuviinit tehdään tehtaissa ja maku saadaan aikaan keinotekoisesti.

 

Joo ja kaljatehtaassa kaupungin toisella laidalla kaljaan lisätään lsd huumetta. Sillä saadaan keinotekoiset prosentit halpaan kaljaan.